На «Дружбі» через аварію зупинились тролейбуси. Світлофори не працюють (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На «Дружбі» через аварію зупинились тролейбуси. Світлофори не працюють (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
  • У міськраді кажуть, що причина – аварія на високовольтній лінії. І запевнили, що на місці працює аварійна бригада.
  • Коли відновлять світло і запрацюють світлофори, поки невідомо. Інформацію оновлюємо.
  • у патрульній поліції нагадують, що коли не працюють світлофори, пріоритетом є регулювальник, а в разі його відсутності, – дорожні знаки і розмітка. 

 

На Дамбі Тернопільського ставу зупинились всі тролейбуси. Загалом з півдесятка стоять нерухомо на самій дамбі, ще кілька – на «Дружбі», на Мазепи і вище, що «МакДональдсу». Про це редакцію повідомив читач Андрій.

  • Затори є і чималі, – розповів телефоном читач, – але інший транспорт помалу їде, а електро- зупинився весь. На зупинках людей небагато. Зараз не година пік, тому і пасажиропотік менший. Окрім того, маршрутки їздять безперебійно, тому забирають всіх пасажирів.

Не працюють і світлофори, тому будьте уважними на дорозі.  

  • Коли не працюють світлофори, пріоритетними стають регулювальник, а за його відсутності дорожні знаки та розмітка, – нагадує речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – просимо водіїв і пішоходів бути уважними і дотримуватись правил дорожнього руху.

Як повідомила речниця міськради Мар’яна Зварич, причина зупинки електротранспорту і припинення роботи світлофорів – аварія на високовольтній лінії. А також запевнила, що на місці вже працює аварійна бригада. Коли відновлять подачу світла, поки невідомо – ми оновлюватимемо інформацію, щойно дізнаємось.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алабама

    Катерина Басалига хай сама підівчить ПДР, адже регулювальник завжди є пріоритетними навіть і при працюючому свтлофорі.

    Андрій Чорний reply Алабама

    Навіть за світлофор на залізничному переїзді

    Алабама reply Андрій Чорний

    Шановний Андрій Чорний на залізничному переїзді встановлюється не світлофор а семафор.

    Читач65 reply Алабама

    Розкажіть скільки років тому ви останній раз бачили на залізниці семафор? Бо вже років 70 майже всюди використовються залізничні сфітлофори. А те про що ви кажете це механічний засіб сигналізації на залізній дорозі 19 - початку 20 століття

keyboard_arrow_up