Партнер рубрики Події

На Дружбі згорів Mercedes. Деталі пожежі (ОНОВЛЕНО)

На Дружбі згорів Mercedes. Деталі пожежі (ОНОВЛЕНО)

Про пожежу на вулиці Лучаківського, яка трапилась під ранок, у редакцію «20 хвилин» повідомила читачка. Вона розповіла, що горів автомобіль. Деталі пожежі – у матеріалі. 

– На Лучаківського бахнула, а далі загорілась машина, – написала вона о 4:42.

На місце події відразу викликали рятувальників. Однак, трапився казус.

Відео дня

За словами очевидиці події, як тільки почали гасити авто, тріс гідравлічний шланг. Одного з рятувальників відкинуло від напору води.

Ми дізналися деталі події у Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Дійсно, о 3:56 в Тернополі по вулиці Лучаківського виникла пожежа автомобіля Mercedes-Benz. Ірина Крупа, помічниця начальника Головного управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю, розповідає, що пожежа знищила автомобіль на площі 3 метри квадратних та пошкодила ще три легкових автівки.

– Під час пожежі був пошкоджений один із рукавів, і можливо у пересічного громадянина це і викликало ефектні враження. Проте, вибуху автомобіля не було, був спалах пального з бензобаку, – додає Ірина Крупа.

Дехто із читачів після того, як ми опублікували наш матеріал, поцікавився, чим гасили автомобіль, котрий загорівся. Помічниця начальника Головного управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю пояснила, що керівник гасіння пожежі самостійно приймає рішення щодо подачі вогнегасних речовин. Рятувальники мають алгоритми дій у таких випадках. Є нюанси щодо знеструмлення авто, визначення безпечних напрямків тощо.

– Пожежу успішно ліквідував черговий караул 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління. Зауважень до підрозділів немає. Врятували три легкових автомобілі. Наразі причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються, – каже Ірина Крупа.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ljuda Hats

    Ну наші пожежні,як завжди на стражі!!!
  • Міша Маланчук

    Можливо на парковках є вільні місця.....
  • Олег Кушнір

    Таке сьогодні не цікаво!!!

    Maxim Raven reply Олег Кушнір

    Roman Kornilov 😎🤣🤣🤣

    Maxim Raven reply Олег Кушнір

    Roman Kornilov 😎🤣🤣🤣

    Олег Кушнір reply Олег Кушнір

    Roman Kornilov мерседес

    Roman Kornilov reply Олег Кушнір

    Олег Кушнір а що Вам цікаво дядьку?
  • Ігор Ковальчук

    То точно

keyboard_arrow_up