Партнер рубрики Події

На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції

На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції

На вулиці Гайовій триває реконструкція. Там поклали верхній шар асфальтового покриття. Який вигляд має вулиця наразі та що ще лишилося – про це у матеріалі! 

 

На вихідних, 27-28 квітня, рух вулицею перекрили через ремонті роботи. Наразі рух транспорту розблоковано.

Відео дня

Ремонтні роботи наразі на фінальному етапі. Нагадаємо, капітальний ремонт розпочали 23 червня минулого року. Окрім ремонту дорожнього покриття, там виконали заміну комунікацій, облаштували системи водовідведення.

На вулиці облаштували тротуари. На переходах поклали тактильну плитку для людей з порушенням зору. Схили укріпили за допомогою бетонних плит. 

Наразі робітники кладають шар асфальту на дорожніх заїздах. Як повідомили у міськраді, під час цих робіт рух вулицею не перекриватимуть. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Макс

    ⚠️СПРАЦЮВАЛА СИСТЕМА РАКЕТНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

    🚀 До підльоту ракет 10хв

    ‼️ ТЕРМІНОВО, ПЕРЕВІРТЕ СВОЄ МІСТО -https://t.me/+WU-K7XXL3BhmN2Fi

  • Teren Teren

    А тротуари навпроти Алігатора вже треба ремонтувати. Там крутелики на тротуарі своїми танками парковку собі зробили і  вже рови повитискували, бруківка розлізлась. Так що якоюсь сотнею мільйонів там не обійдеться.

    До речі, а як під мостом людям проходити? Особливо, коли дощ. Далі в брід? Чи там якісь плавзасоби тепер будуть? Там ні тротуару, ні проходу. По калабанях і бігом, поки машина не збила чи болотом не накрила... Ремонт, курва...Сто мільйонів...

keyboard_arrow_up