Партнер рубрики Події

На Карпенка горіла квартира: літня жінка палила дровами (оновлено)

На Карпенка горіла квартира: літня жінка палила дровами (оновлено)
  • Горіти почало з кухні. Людей евакуювали.
  • Тим, хто надихався чадом і димом, "швидка" надавала на місці допомогу.. 

На Карпенка, 13 щось  горить – під’їхала пожежна машина, виводять людей, повідомив редакцію читач Андрій.

  • Диму сильно не видно, але рух біля одного з під’їздів серйозний, - каже читач. – Нібито людей евакуйовують. Що саме сталось – поки не знаю.  

Горить квартира на 2 поверсі, повідомила речник управління держслужби з надзвичайних ситуацій в області Ірина Крупа.

  • За попередніми даними, пожежа почалась з кухні, - каже Ірина Крупа. – На місці працюють рятувальники. Наразі на місце виїхав один пожежно-рятувальний автомобіль та представники штабу. За потреби залучатимуть іншу техніку.

Відео дня

Як розповіли сусіди на місці події, у квартирі на другому поверсі проживає самотня літня жінка. Власниця помешкання часто опалює квартиру дровами. А на першому поверсі нещодавно купили квартиру і зробили ремонт. 

Коментар

Андрій ШКУЛА, депутат округу №9:

- На Карпенка, 13 проблема. Одинока, старшого віку жінка вчинила пожежу. Сусіди кажуть, що трохи проблемна: тягне в квартиру всякий хлам, палить в квартирі патиками (!!!). Рятувальники пожежу локалізували. Частині сусідів допомагає «швидка», бо надихались диму й чаду. В квартирі знизу пошкодили майно (люди лиш ремонт зробили). Добре, що всі живі... 

На місці чекаємо представників обслуговуючого підприємства, аби все зафіксувати. Потім шукатиму варіантів допомогти з депутатського фонду. Люди, якщо маєте проблемних сусідів, інформуйте дідьничних та соціальні служби! 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • світлана

    Це не було стара жінка ,до 53 років. Вона була з психічними розладами. Так,такими людьми потрібні були опікуватись спеціальні служби. Жінка на жаль не мала групи інвалідності ,так як хвороба може себе проявити з віком. Не мала за,що жити ,старенька мати її померла . Там було завалено хламом , було все відключено. Шкода,що всім байдуже,як живуть такого роду люди.
  • Сергей Исаев

    Да они там дикие что с них взять
  • Liubov Gerasymovych

    Просто жах до чого бідних людeй доводять
  • Анонім

    Шкула ,а воно тобі треба цією бабкою займатися .Для таких випадків є соціальні служби , дільничий , і 17 бригада швидкої. Шкула ти б краще у себе на районі занявся смітниками особливо вул. Юності  , а то ворони там такий бардак зробили ,що це п....ц всьому,  ну і троха б ЖЕК Загребеля розтормошив ,а то сидять трутні, і ніх.... не роблять із плановим ремонтом хрущівок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up