Партнер рубрики Події

На користь армії на Тернопільщині у нетверезих водіїв вилучили 14 автомобілів

На користь армії на Тернопільщині у нетверезих водіїв вилучили 14 автомобілів
  • Серед порушників переважають мешканці області, однак є кермувальники й з інших областей.
  • Яку машину конфіскували буквально вчора — дивіться на відео.

 

З початку воєнних дій в області на арештмайданчик потрапили 14 транспортних засобів, водії яких перебували за кермом у нетверезому стані. Патрульні поліцейські вилучають авто у порушників та передають на потреби збройних сил України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як повідомив заступник начальника відділу чергової служби Управління патрульної поліції в Тернопільській області Анатолій Кіт, вже шість таких автівок направлено для оборони військовим та працівникам інших силових структур. Серед порушників переважають мешканці області, однак є кермувальники й з інших областей.

Під час воєнного стану порядок відповідальності за водіння транспортом у нетверезому стані залишається незмінним: водії проходять освідчення, на них  патрульні складають адміністративні протоколи згідно статті 130 КУпАП. Автомобіль вилучають на арештмайданчик, а звідти, згідно з рішенням Тернопільської обласної військової адміністрації, його конфісковують на користь української армії.

Відео дня

Правоохоронці наголошують: керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння заборонено, зокрема і в період воєнного стану та закликають допомагати військовим не порушуючи Закон.

Громадян, котрі помітили водія у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські закликають телефонувати на лінію 102 або за номером  067 – 673 - 65 – 69.

Яку машину конфіскували буквально вчора — дивіться на відео.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (151)
  • Людмила Ряхова

    Так   водку  не  продают,   менти   все  кришують.
  • Владимир Степанов

    Мне удивительно наблюдать как весь народ с воодушевлением принимает беззаконие. А вспомнить как полиция работала до войны вера не позволяет? Вы думаете что после начала войны в полиции остались одни ангелы? Такое было в Донецке 14 года. Называется это отжимом авто. Потом под ваши аплодисменты начнут отжимать квартиры и дома беженцев, под благовидным предлогом помощи ветеранам. С таким отношением к закону мы просто вынуждены жить в дерьме.
  • Владимир Вялько

    Что осмелились только тот мотлох, а джипы тысячи где? Как летали так и летать.
  • Оксана Онисько

    Молодець СЛАВА УКРАІіНІ

keyboard_arrow_up