Партнер рубрики Події

На Кременеччині вночі горів будинок, на Чортківщині — велика територія поля. Чи є потерпілі?

На Кременеччині вночі горів будинок, на Чортківщині — велика територія поля. Чи є потерпілі?
  • Про пожежу в будинку в селі с. Великі Кусківці Борсуківської територіальної громади Кременецького району повідомляють у пресслужбі ДСНС в Тернопільській області. 
  • Ще одна пожежа сталась на Чортківщині близько 17 години 11 листопада. Обидві ліквідували. 

— О 22:59 у с. Великі Кусківці Борсуківської територіальної громади Кременецького району виникла пожежа житлового будинку, що належить місцевому жителю. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та пошкоджено перекриття будинку на загальній площі 4 м кв, — повідомляють на офіційній сторінці ДСНС в Тернопільській області. 

Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано даний будинок, повідомляють в ДСНС. 

На зображенні може бути: небо

Відео дня

Велика територія сухої трави вигоріла на Чортківщині.

11 листопада о 16:08 поблизу с. Малі Чорнокінці Колиндянської територіальної громади Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території площею 1 га. Пожежу ліквідовано місцевою пожежною командою с. Пробіжна.

Черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Шляхтинці ліквідовано пожежу дачного будинку, що виникла в с. Курники Байковецької територіальної громади Тернопільського району на вул. Квіткова на території місцевого садового товариства. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття будинку та речі домашнього вжитку на площі 40 м кв., пошкоджено перекриття будинку. Під час гасіння врятовано даний та сусідський дачні будинки.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються. Потерпілих людей немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up