На передовій загинув капітан з Лановеччини Сергій Дунай

На передовій загинув капітан з Лановеччини Сергій Дунай
  • Виконуючи бойове завдання на Луганщині, четвертого червня 2023 року житель Тернопільщини загинув.
  • Втрата відважного захисника – важка і скорботна для всієї громади, пишуть земляки.

Про те, що на передовій обірвалося життя захисника України Сергія Дуная з Тернопільщини, повідомили у Лановецькій міській раді.

Сергій Дунай був уродженцем села Карначівка Збаразької громади. До початку вторгнення чоловік працював вчителем Лопушненського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Командир третього механізованого взводу третьої механізованої роти військової частини А3719, капітан Сергій Дунай став на захист країни у березні 2022 року. Він змінив шкільні класи та уроки на автомат та військові полігони.

Відео дня

Звістка про загибель колеги поранила всю освітянську спільноту Лановецької громади.

— Страшна звістка обпалила наші серця – загинув наш учитель Дунай Сергій Георгійович. Людина щирої душі і великого серця, товариський, мудрий і розсудливий, гарний співрозмовник, прекрасний учитель, патріот своєї держави. Таким залишиться Сергій Георгійович у пам’яті всі тих, хто його знав і любив. Сумуємо з рідними і близькими, розділяємо біль втрати. Вічна і світла пам’ять ГЕРОЮ, — пишуть на сторінці Лопушненського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Відомо, що Сергій Дунай загинув внаслідок ворожого мінометно-артилерійського обстрілу.

У коменатарях під дописом люди дякують Сергію Дунаю за захист, за мужність та відвагу. Вони наголошують, пам’ять про Героя України буде жити вічно, адже про таких людей неможливо і непотрібно забувати.

— Не заглушити гіркий біль втрати щирого друга, хорошого вчителя, сердечної людини. Світла пам'ять тобі, наш герою, наш добрий друже, — пише Оксана Багрій.

— Сум... Жаль... Не хочеться вірити. До Бога йдуть найкращі. Вічна та світла пам'ять Герою: справжньому вчителеві, патріоту та воїну, — пише Любов Босак.

— Вічна і світла пам'ять ГЕРОЮ! Низький уклін. Ми завжди тебе будем пам'ятати, — пише Олена Бондарук.

Зустрічатимуть тіло загиблого Героя 7 травня на центральній площі міста Ланівці. Орієнтовний час повідомлять згодом.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

Був самовідданим і жертовним: на передовій загинув солдат з Тернополя Степан Цюра

На щиті повертається додому Герой з Баворова​​​​​​​

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up