Партнер рубрики Події

На перший рейс потяга «Київ – Перемишль» розкупили усі квитки

На перший рейс потяга «Київ – Перемишль» розкупили усі квитки

Через Тернопіль сьогодні, 24 серпня, здійснив свій перший рейс швидкісний  потяг №715/716 «Київ – Перемишль».   Вартість квитків на потяг з Тернополя  -  у першому класі – 370 грн, у другому - 265.


Загалом курсує Інтерсіті+  до  Польщі – через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль. У нашому місті цей потяг має зупинку всього дві хвилини – прибув о 12.12, а о 12.14  охочі побувати у  Польщі уже вирушили в дорогу.  Загалом, перший рейс не обійшовся без спільних фото чи селфі на його фоні  пасажирів. 

- Це все добре – потяг зручний, сучасний, - каже  тернополянин Роман. -  Особливо тішить, що і графік продуманий на обох  маршрутах – у Польщу та зворотному. 

Відео дня


Чи будуть тепер їздити на «закупи» до  Польщі частіше – тернополяни  сумніваються. Кажуть, що Перемишль – не те місто, де можна  дешево «скупитись».

- Перемишль – маленьке містечко, - каже тернополянин Андрій. – На закупи краще їхати кудись інакше.  

Утім, як ми переконались,  пасажирів у цього потяга не бракує.  Окрім того, як повідомляє «Укрзалізниця»,  усі квитки на цей  перший рейс викуплені.  Причому майже половина пасажирів їдуть до кінцевої зупинки.

- Квитки на перший рейс другого швидкісного поїзда до Польщі реалізовані на 100%, -цитують  слова в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова на сайті залізниці. -  Для Укрзалізниці розвиток міжнародних маршрутів до країн-членів Євросоюзу – це одне з пріоритетних завдань. Ми прагнемо максимально задовольнити попит громадян, які для подорожей до європейських країн обирають саме залізничний транспорт.

На зворотному шляху, як повідомляє «Укрзалізниця»,  поїзд Інтерсіті+ №716 відправляється зі станції Перемишль  о 13:07 та прибуває до ст. Київ-Пасажирський о 23:10. Зупинки передбачені по ст. Львів - 16:02-16:12, Тернопіль - 17:38-17:40, Хмельницький - 19:09-19:11 та Вінниця -  20:47-20:49.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Ай справді.На день Незалежності України,пустили потяг яким тернополяни зможуть поїхати до Польщі на заробітки,чи на закупи. Бо в Незалежній Україні ні роботи нема,ні харчів  гідних. Слава Україні

    Piter Savka reply Anonymous

    Ти висловив мої думки в слух !!!  Рабський народ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up