На Підгаєччині розшукали 83-річну пенсіонерку, яка зникла 8 червня

На Підгаєччині розшукали 83-річну пенсіонерку, яка зникла 8 червня
  • До пошуків  жінки залучили весь особовий склад правоохоронців, громадськість, рятувальників та військовослужбовців.
  • 9 червня о 19:53 у поліції повідомили, що зникла знайшлась. 

Сьогодні, 9 червня, рятувальники ДСНС отримали від чергового поліції інформацію про те, що 8 червня 83-річна пацієнтка Підгаєцької центральної міської лікарні орієнтовно о 16:00 вийшла у напрямку села Угринів і зникла. Жінка проживає у селі Мирне, лікувалась у даному медзакладі. 

Під час останньої розмови з працівниками поліції зникла повідомила, що перебуває в лісі, як інформувало Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

До пошукових робіт, окрім правоохоронців та громадськості, залучили співробітників резервного караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, особовий склад пошуково-рятувального спелеологічного та кінологічного відділень аварійно-рятувального загону спеціального призначення – всього 18 рятувальників та 4 одиниці техніки. Шукали пенсіонерку також 50 місцевих мешканців. 

Відео дня

О 19:53 9 червня на офіційній фейсбук-сторінці поліції у Тернопільській області повідомили, що 83-річну жінку розшукали. Вона перебувала в лісі за за 15 кілометрів від Підгайців.

Пенсіонерку доправили в медзаклад, де її обстежили лікарі та повідомили, що її здоровʼю нічого не загрожує. За час відсутності обʼєктом злочинних посягань вона не стала.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up