На підступах до міськради - блокпост - перед сесією усіх перевіряють металошукачем (оновлене)

На підступах до міськради - блокпост - перед сесією усіх перевіряють металошукачем (оновлене)

О 10-й годині очікуємо на початок сесії міської ради. Наразі вулиця Листопадова  від Нацбанку до міської ради перекрита. Є два блокпости. Усіх перевіряють металошукачами, чергують десятки патрульних і кінологи з собаками.

Наш кореспондент чергує біля міської ради. Біля входу зосереджуються поліцейські, нацгвардійці, депутати. Депутати кажуть, що сесію почнуть о 10 годині. 

9.45 - Депутати вільно заходять і виходять з ради, та очільник міської "Свободи" пан Стаюра каже, що депутати-зрадники у міську раду не пройдуть.

Тернополяни в соцмережах обговорюють події біля міської ради. Як пише тернополянка Diana Malolietkina, у Тернополі з'явилася народна прикмета - якщо в Тернополі на вулиці Грушевського надто багато людей, машин, поліції і пожежників, то це до сесії міської ради.
Будьте обережні!

Відео дня

10.02 - свободівці не пускають депутатів в приміщення міської ради. Колишнім "свободівцям" кричать "ганьба"

10.07 - почалася сесія. Зареєструвалися 22 депутати - це мінімальна норма депутатів. В сесійній залі в основному "свободівці", представники "народного контролю", деякі депутати "Радикальної партії", "екс-бютівці". В залі нема депутатів від "Блоку Петра Порошенка" і "Об'єднання самопоміч". 

10.13 - депутати приймають порядок денний

10.20 - тим часом перед приміщенням міської ради пристрасті наростають. "Свободівці" кричать "Ганьба". Як розповідає депутат міської ради Андрій Шкула, "свободівці" під тим приводом, що не пускають депутатів-зрадників, не пропускають в міськраду нікого з депутатів. 

10.33 - в залі присутні 21 депутат. Депутату Зіню стало погано. була коротка перерва на 5 хвилин.

10.36 - проголосували кілька питань порядку денного.  Наразі в сесійному залі присутні 17 депутатів. наразі роботи немає - оголосили перерву. 

11.13 - в залі періодично стає 21-23 депутати. Почалася сесія. 

Наш кореспондент зазначає, що в залі крім депутатів міської ради є півобласної ради, нардепи. 

11.33 - в залі 15 депутатів - сесія не повноважна

13:00 міський голова провів прес-конференцію на якій звинуватив фракцію БПП "Солідарність" та "Самопоміч" в тому, що вони ігнорують роботу сесії міськради.

- Є також питання до секретаря міської ради Віктора Шумади, - наголосив міський голова. - Для чого такий секретар, який тричі не зя'вляється на сесії.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up