Партнер рубрики Події

На Протасевича підприємець будує гараж на місці для інвалідів, - кажуть тернополяни

На Протасевича підприємець будує гараж на місці для інвалідів, - кажуть тернополяни

Мешканці будинків на вул. Протасевича, 4 та 4а проти гаража, який будує сім'я тернопільського підприємця Юника. Люди кажуть, що на тій ділянці можуть бути лише гаражі для інвалідів. А син підприємця запевняє, що усе законно. 

- У нас на Протасевича, 4 є чотири гаражі, які виділені для інвалідів, - каже мешканка будинку на вул. Протасевича Аліна. - І зараз розпочали будівництво одного гаража не для інвалідів, і ми з'ясували, що це будує підприємець Юник. 

Жінка каже, що жителі звертались у міську раду, а їх перенаправили в управління містобудування та архітектури. Але туди люди не звертались.

- Були представники ЖЕКу і казали, що пан Юник має усі дозволи, - каже пані Аліна. - Але на основі чого? Адже він не інвалід. А це місце для гаражів для інвалідів. 

Відео дня

На місці, де будують новий гараж, журналіст "20 хвилин" зустріла сина пана Юника Олега. Чоловік розповів, що живе на Протасевича уже років 15, а ділянку для гаража виділили його мамі. 

 - Проблема у тому, що тут немає, де припаркувати авто, на газоні не поставиш, бо поліція штрафує. Бабці скаржаться, - каже Олег Юник. - А мама протягом п'яти років ходила у міську раду і просила, щоб їй дали місце під гараж. Було дуже багато рішень, багато сесій. У нас все законно з документами. Це ж не є якийсь дитячий майданчик чи стадіон. Тут взагалі на цьому місці "алкаші" п'ють. І гараж ми ж не під вікнами ставимо.

Наразі встановлення гаражу ще не почалось. Як каже Олег Юник, поки що вони переносять кабель РЕСу. Чоловік каже, що пояснювали мешканцям, що усе законно, але ті все одно проти. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Йди зроби дозволи і будуй, возмущається кожне третє
  • Олексій Новаківський

    це надал і його с**тиняки  що хочуть то роблять .пропоную міську раду переіменувати в днр вони того варті або посадити на кіл як колись

  • Анонім

    Ось вона українська натура!

    "Дайте", "Я теж хочу", "Чому не мені"?

    А хтось щось зробив для того щоб мати щось краще!

    І мову веду не тільки про цей випадок!

    Тільки б облаяти когось, бо "жаба давить"!

    Хочеш гараж - підніми дупу і йди шукати варіанти де його можна облатувати!

    Хочеш лампочку в під"їзді - не треба ходити кожного вечора в темноті і клясти ЖЕКи, державу, весь світ і галактику. Встань і зроби щось для цього!

    Хочеш чогось кращого - йди і роби!!!!!

    Є ті, хто котять світ і ті, хто говорить: «Куди котиться цей світ?»
  • Костик Володимир

    Я просто шокований коментарями!!! Всі хочуть гараж, а хоть хтось зробив крок для цього? Людина має документи, значить зайнявся і дали дозвіл! Чого ж всі бурують? Кому він там буде мішати? Місця для інвалідів? Прекрасно! То чого ж вони досі не побудували собі там гараж? От наш народ такий. Тільки би обісрати когось. Не заздріть а радійте що є кращі за вас! До речі я також проживаю на протасевича, 4. Також проблема з паркуванням. Але я як і всі не зробили жодного кроку для будівництва гаража. Юник, Булік, Папа Карло та пофік хто будується. Молодець!!

    Анонім reply Костик Володимир

    Всі хочуть гараж, просто не у всіх є гроші і звя'зки, щоб його отримати.

    Прибудинкова територія не місце для забудови гаражами !!!

    Біля будинків краще щоб були парковки !

    Для авто э гаражні кооперативи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up