ЦВК порахувала понад 99% бюлетенів. Як виглядає трійка лідерів на Тернопільщині

ЦВК порахувала понад 99% бюлетенів. Як виглядає трійка лідерів на Тернопільщині

Лідер виборчих перегонів на Тернопільщині - чинний Президент Петро Порошенко. Станом на 19.54 ЦВК опрацювала 99,23 % бюлетенів з Тернопільської області.

163, 165,166 і 167 ОВК здали до ЦВК усі протоколи.

 

Відео дня

Лідер перегонів - Петро Порошенко, у нього 24.39 % симпатиків серед тернополян. Друге місце займає Юлія Тимошенко, у неї майже 19% голосів виборців. Третій у списку - Анатолій Гриценко, за нього віддали голоси понад 17% тернополян.

 

У Тернополі трійка лідерів виглядає по-іншому. На ОВК вже закінчили підрахунок голосів. Тут чинний Президент випереджає усіх суперників, друге місце посідає Анатолій Гриценко, третім йде Володимир Зеленський. Юлія Тимошенко у цьому списку лише четверта.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Natalia Natalia

    Це статистика і мажна що хоч написати не тільки про Тернопіль але про всі області.Я думаю так.Нам треба за нове Зе а там побачимо втереді років 5 може і 10 або так як у сусідів в Білорусів буде.
  • Peter Martiuk

    Невже на дернопільщині стільки любителів сексу ? Люблять як їх порох трахає . Порохоботи хренові за тисячу гриваків продались паскуди .
  • Anonymous

    Вот тому і потрібно працювати 8 годин 5днів на тиждень, щоб лишалось достатньо часу на саморозвиток та інше, а не вйобувати по 10-14 годин 6 днів  на тиждень. Нажаль, це  фактичні реалії сучасного українського життя, але...
    Хочу нагадати, що 8 годин і відпочинок придумали не ледарі а науковці на основі досліджень!  Доречі в Тернополі почав спостерігається позитивну динаміка в тому плані.
  • Маряна Зубик

    Збір курей

    Marcus Aurelius reply Маряна Зубик

    Потім буде забій курей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up