На рідну землю з Луганська прибуло більше 100 тернопільських військових

На рідну землю з Луганська прибуло більше 100 тернопільських військових

На постійне місце дислокації 18 січня прибули тернопільські військові з Луганська.

  • Один з підрозділів 44-тої окремої артилерійської бригади ЗСУ прибув у Тернопіль на постійне місце дислокації із зони виконання бойових дій в Луганській області, - розповідає тимчасово виконуючий обов'язки заступника командира бригади з морально-психологічного забезпечення майор Андрій Бойко. - Цей підрозділ у зоні АТО був з моменту формування бригади, тобто з початку 2015 року. Упродовж цього часу були неодноразові ротації наших військовослужбовців. Загалом прибуло понад сто військових.

За словами майора Андрія Бойка, наші військові за час перебування у зоні АТО підтримували піхотні підрозділи ЗСУ артилерійським вогнем.

  • За Мінськими угодамм наша артилерія відведена і перебуває на певній відстані від межі зіткнення, - наголосив військовий.

Зустріти своїх чоловіків, синів, батьків та братів приїхали рідні військовослужбовців.

Відео дня

 

  • Ми всією родиною приїхали зі Збаража, аби зустріти Михайла Комарчука, - розповідає дружина військового. - Вже понад п'ять місяців його не було вдома. Спершу мій чоловік був призваний до служби, однак після закінчення терміну він підписав контракт на три роки. Службою чоловік задоволений. Ми раді, що він прибуває у Тернопіль на постійне місце дислокації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up