Партнер рубрики Події

На Руській збили пішохода. На місці поліція та швидка (оновлено)

На Руській збили пішохода. На місці поліція та швидка (оновлено)

Збили чоловіка на пішохідному переході. Про аварію на вулиці Руській редакцію "20 хвилин" повідомив читач Андрій. 

 

ДТП трапилась приблизно 14.30 у вівторок, 28 травня. Очевидці кажуть, що водійка автомобіля "Тойота" збила старшого чоловіка, коли той переходив дорогу. Мовляв, жінка не помітила пішохода. 

- Люди підіймали машину, щоб вийняти чоловіка, - розповідають очевидці. - Було дуже страшно. Чоловік був весь у крові. 

Відео дня

У потерпілого дуже розбита голова. Кажуть, що удар був сильний. На момент приїзду швидкої чоловік був живий. Цого госпіталізували в лікарню.

- Я бачив як це сталось. Водійка вийшла з машини, казала, що перед нею була машина тому вона не помітила пішохода, - каже тернополянин Олег. - Далі збіглися чоловіки, вони всі підняли машину, щоб витягнути людину. далі один намагався надати допомогу, викликали швидку.

На місці працювали правоохоронці.

- За попередніми даними наїзд був на пішохідному переході, - каже патрульний. - Далі встановлювати події будуть слідчі. Тут є камери спостереження - слідчі будуть вилучати відео з них. 

Через ДТП в центрі міста утворився затор. Ускладнений рух тролейбусів та маршруток. На зупинці біля "Бурячка" люди довго очікували на громадський транспорт.

Як повідомили заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак, чоловіка доставили до лікарні Швидкої допомоги. 

- Медики виїхали на виклик, де стався наїзд на пішохода, - коментує Ганна Мончак. - Ним виявився 86-річний чоловік. Із множинними травмами голови, черепно-мозговою травмою, множинними переломами, садинами його забрали до лікарні Швидкої допомоги. 

Про стан чоловіка повідомимо згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (79)
  • Анонім

    Ось нехай та водійка ,що збила людину нехай сплочує йому лікування і реабілітацію в цілому .
  • Анонім

    Редакція ,а чого це номер машини затертий .Чомусь так получається де ДТП з простими людьми ви і адресу ,і сімейний стан ,і місце роботи ,і номер підїзду все пишете , а якщо якийсь мажор збиває опору чи людину то ні номера ,ні фамілії ну прям інформації 0 . Де коментарі поліції щодо того воділи ,що збив опору і втопив в ставі своє авто ? .Де дані чи заплатили штрафи ці воділи ,що пошкодили комунальне майно на Східному ,Дружбі  .Де інформація про того воділу який дозволи собі виїхати на пішоходну зону біля ставу .В розшук його оголосили ,а чи знайшла його поліція. Де інформація про ДТП де водій на бляхах врізався в опору і при цьому був неушкоджений .Де інформація чи був він під кайфом ,чи був бухим ,чи сплатив штраф за пошкоджене комунальне майно.
    Є початок статті де іде водичка ,а потім в кінці "коментар поліції буде пізніше" , і так стаття іде в архів і ніхто нічого не розписує до кінця ,і не бере коментарів поліції  . Запросіть в редакцію Богомола і нехай він відзвітується по тих резонансних ДТП і чого їх так багато стається .
  • Анонім

    Мужика в першу відвезли ,а там в тій лікарні шансів мало .Люди там мруть по чорному .
  • Терен

    Сьогодні зранку сам мало не збив на переході. Пропустив одного пішохода, за ним другого, почав рушати, а тут збоку, майже впритул шмаркачка спішить. Я її тупо не побачив, бо йшла вона  якось по-діагоналі, в мертвій зоні стійки. Мало що бракувало, вона аж злякалась, але ж думати треба, не завжди водій може все побачити! Тим більше, 100% вона й мене не бачила, не бачила моєї реакції, а йшла, бо маю пропустити. А якби не пропустив? І мені і їй просто пощастило.

    Ольга Василівна reply Терен

    Не бачиш людей на перходах ходи пішки, завжди є можливість і час оцінити обстановку і у разі потреби пропустити попішаючого пішохода, а слова "мало не збив", тут немає чим пишатись !!!

    Терен reply Ольга Василівна

    Ідіотко, ніхто й не пишається. Тут ще невідомо, кому більше по нервах та ситуація дала. Мова ж про те, що НЕ ЗАВЖДИ водій може все побачити, особливо коли пішохід з розбігу кидається під авто. От про що мова. Якби вона переходила по переходу, не бігла, а йшла, то б нічого й не виникло, але вона вибігла з тротуару по-діагоналі, доганяючи попереднього пішохода, а в авто є мертві від огляду зони. Пішохід мав би хоч трохи сам думати про ВЛАСНУ безпеку., в нього ж достатньо часу, щоб оцінити обстановку, чи ні? Чи прем, бо він має пропустити? Ну і що з того виходить, сумніві не виникає?

    Сергій Надал reply Терен

    Права купялли? Скільки дали? Ось відео, на вашу думку хто тут винен? https://www.facebook.com/petro.klym/videos/10211623193894715/

    Терен reply Сергій Надал

    І ще, щодо відео, водій позашляховика винен, але ж ідіотка мамаша маленьких дітей пустила ПЕРЕБІГАТИ через перехід, з мертвої зоні, з-за автомобіля.. Це як, клепка в голові є, чи він має стати?

    Терен reply Сергій Надал

    Блін, скільки ж вас таких. Пояснюю ще раз - стояв, пропустив(!) пішоходів, почав рушати, а шмаркачка вибігла. мало того, не по переходу, а по-діагоналі, під кутом, попала в мертву зону стійки. Все, що ще пояснювати потрібно. І, до речі, вийшло як з тим позашляховикоми - що пішоходи, що водії, придурків таких вистачає. Ти один з них? І, до речі, нік такий чому взяв, не стидно?

    Тарас reply Ольга Василівна

    Тупа п1зда, навчись жити цивілізовано. І пішоходи користуються транспортом. Має бути взаємоповага.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up