Партнер рубрики Події

На Шептицького утворилось величезне провалля. Водоканал шукає причину

На Шептицького утворилось величезне провалля. Водоканал шукає причину

Працівники водоканалу ліквідовують провалля, яке увторилось цієї ночі на вулиці Шептицького.

- 22 травня о 1.05 до диспетчерської підтприємства від служби "1580", яку сповістила патрульна поліція, надійшло повідомлення про утворення провалля на вул. Шептицького, 2За, - повідомлив в.о. начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП "Тернопільводоканал" Андрій Онищенко. - За вказаною адресою виїхала чергова аварійна бригада КП "Тернопільводоканал". О 01.18 - місце виникнення провалля обгородили стрічкою та встановили відповдні знаки попередження.

Про виникнення провалля водоканалівці попередили диспетчерську КП "Тернопільелектротранс", а також управління транспорту Тернопільської міської ради.
О 08.00 аварійна бригада КП "Тернопільводоканал" розпочала роботи зі з'ясування причин появи провалля на вул. Шептицького, 2. Найімовірніше воно утворилось внаслідок виникнення прориву на каналізаційній мережі.

Аварійна бригада КП "Тернопільводоканал" розпочала роботи з ліквідації аварійної ситуації на каналізаційній мережі.

Нагадаємо, що цієї ночі водій мопеда в'їхав у це провалля і потрапив у лікарню.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Цікаво, якої потужності той струмок і скільки часу він там тече, що таке провалля вимилось. І ніяка відповідальна  скотина того хіба не знала? Не вірю! Просто їм пофіг, ми ж то за все заплатимо.

    Кільканадцять років тому в тещі в селі почала гуляти напруга, то 170, то всі 300 вольт. Телефоную в диспетчерську, мовляв, шановні, у трансформаторі нуль плаває, приїдьте, відремонтуйте. А мені у відповідь, а ви що, дуже грамотний? Ну і аж поки трансформатор зовсім не згорів і з ним купи холодильників, пралок і телевізоів, доти й не приїхали. Більше двох тижнів село взагалі без електрики було, поки новий трансформатор не поставили. Так і тут, аж поки провалля не утворилось, доти вуйки і не чухались, а воно ж то по і розходу видно і по присіданню дороги.
  • Петро Білецький

    Там чорна дира або кротова нора. Вона так буде все поглинати шо ви туда засипите.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up