На Східному неподалік літака збили дівчину

На Східному неподалік літака збили дівчину
  • ДТП на просп. С. Бандери трапилась 7 липня близько 22:30.Про аварію редакцію "20 хвилин" повідомила читачка, на очах якої це трапилось. 
  • Водій авто Volkswagen збив дівчину, коли та з подругою переходили дорогу. Жінка каже, що точно не бачила, але майже переконана, що дівчата йшли на пішохідному переході.

- На моїх очах автомобіль щойно збив дівчину, - з такими словами журналістці "20 хвилин" зателефонувала тернополянка Ольга близько 22.35. - Дівчина разом з подругою переходили дорогу неподалік літака на Бандери, там перехід навпроти відділення пошти. Він без світлофора. Але я йшла з іншої сторони, то чесно не бачила на пішохідному переході вони йшли, чи ні. Ніби на пішохідному. Побачила, як авто підбило дівчину і її відкинуло. Сумка залишилась на тому ж місці. Дівчині на вигляд років 16. В неї сильно поранена голова, бо вдарилась в лобове скло. Ми не могли спочатку зрозуміти, чи жива дівчина. Вона втратила свідомість на кілька хвилин, потім почала приходити в себе. Дуже страшно було. Зібрались перехожі. Вони викликали "швидку". Медики приїхали за хвилин п'ять. 

Жінка каже, що не може оцінити з якою швидкістю їхало авто, адже вона не водій. Але каже, швидкість така, як в усіх, хто їде ввечері, коли на дорозі немає автомобілів. 

- Сказати, що водій летів, то не можу, - каже жінка. - В тому авто був чоловік та дві жінки. Хто водій - не знаю. Як вони виходили з авто я не бачила, побачила їх вже на вулиці. А до дівчини відразу підбіг водій із авто, яке їхало позаду. Почав надавати допомогу. Я не наважилась підходити, бо не знаю що робити в таких випадках. 

Відео дня

Усі деталі аварії читайте у матеріалі: Дівчина, яку вчора збили неподалік “Літака”, жива. Вона у лікарні
 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Ірина Загородня

    Головне,щоб дівчинка одужала.
  • Ігор

    Так буде поки до ТУПИХ пішоходів не дійде, що перед тим як вийти на дорогу треба ПОДИВИТИСЬ на цю дорогу, пропустити машини, а якщо корона на голові то переконатись що водій тебе БАЧИТЬ і зупиняється!
  • Лілія Ясінська

    Неуважність- причина, байдужість
  • Петя Мага

    Треба головою деколи на пішохідному крутити..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up