На "Східному" хлопець побив дівчину та силоміць тягнув у бік парку

На "Східному" хлопець побив дівчину та силоміць тягнув у бік парку

Патрулюючи проспект Степана Бандери, близько 22-години, 10 травня, інспектори помітили групу людей і жіночі крики. Вони під’їхали ближче.

«Нащо мені така любов?», – схлипувала тернополянка.

За розповідями очевидців, невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження дівчині та силоміць тягнув у бік парку. Небайдужі громадяни завадили йому та не дали втекти.

Патрульним потерпіла розповіла, що це її колишній хлопець. За словами дівчини, він побив її на грунті ревнощів і ледь не зґвалтував.

Відео дня

Охоронці порядку затримали підозрюваного. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотест показав, що рівень алкоголю в крові в майже 7 разів перевищує допустиму норму. Патрульні доставили його до відділку поліції та передали слідчому.

У 24-річної тернополянки лікарі констатували струс головного мозку, закритий перелом носа та закриту черепно-мозкову травму.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Рівень алкоголю в крові майже в сім разів перевищував допустиму норму? А яка допустима норма? Яким законом чи іншим нормативним документом вона встановлена? Здається мені, що ту допустиму норму, що встановлена для водіїв, чи то поліція, чи журналісти, почали ліпити всюди, де треба, і де не треба.
  • Halyna Ross

    А чому його рило закрите ???
    Хай всі подивляться на хероя...
    На фронт !!!

    Цьвєк reply Halyna Ross

    Галю,а чому  відразу на фронт?Може він добрий хлопець,тільки в той момент дуже сильно кохання захтів.
  • Anonymous

    та це ж любов))), людину треба любити такою яка вона є, часом ми протиріччемо самі собі ... немає чого зустрічати, аби зустрічатись і спати
  • fatima

    Нехай та дівчина напише його фамілії щоб другі дівки не входили того ідіота.Тепер буде дрочив за..лупу до пенсії сам під коциком.Але я знаю наших діток вони кидаються на любе гімно.Так що може добре роблять що б'ють їх по мордасам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up