Партнер рубрики Події

На «Східному» купа машин таксі. Крики, шарпанина і бійка

На «Східному» купа машин таксі. Крики, шарпанина і бійка
Фото надане читачкою. Конфлікт на Східному
  • Про гучні розбірки на вул. Лесі Українки редакцію повідомили читачі. Люди зателефонували журналістам, бо, кажуть, сильно б’ють якогось чоловіка.
  • Про інцидент ми повідомили поліцію. Правоохоронці виїхали на місце, але кажуть, що конфлікту не виявили.  

На «Східному», біля котельні, що на Лесі Українки, купа машин таксі. Люди сваряться, шарпають один одного і сильно б’ють якогось чоловіка. Про це телефоном редакцію повідомила читачка Ольга.

Фото з місця події надане читачкою

Відео дня

- Я саме проходила повз, не знаю, чи вони між собою, чи якогось клієнта, але б’ють сильно, - розповіла жінка. – Страшно кричать, сваряться і погрожують комусь. Ближче не підходила, бо боюсь цього розлюченого натовпу.

Про інцидент на «Східному» журналісти повідомили поліцію. У прес-службі о 20.34 запевнили журналістів, що патруль виїжджав на місце. Але ніякого конфлікту не виявили. Наразі на «Східному» все спокійно, запевнили поліцейські.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Олександр Малєв

    Ну вирішив хтось стосунки вияснити...
  • Бандера Бандерович

    То підери мусара злякались таксі Стів? Я свого часу з двома кентами розібрався з купою таксистів так що в лікарні вони лежали еупами ха ха ха
  • Vova Kluka

    Нє
    Хлопаки маєте 500 грн. розміняти?

    Коля Власов reply Vova Kluka

    Vova Kluka і грн намальовані?
  • Коля Власов

    Нехватило  1 гривні розрахуватись))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up