Партнер рубрики Події

На "Східному" провайдер спіймав крадія інтернет-кабелю

На "Східному" провайдер спіймав крадія інтернет-кабелю

Представники інтернет-провайдера спіймали чоловіка, який крав інтернет-кабель на "Східному". Крадія взяли "на гарячому", коли той вночі 19 листопада з кабелем виходив з будинку на проспекті Бандери, 82. Наразі за рішенням суду чоловіка взяли під варту.

- Десь від літа на "Східному" з підвальних приміщень періодично крали інтернет-кабелі, які йшли до абонентів, - розповідає представник компанії "Воля" Володимир. - Восени це стало систематичним, десь з пʼятндацяти-двадцяти будинків кабелі зникали. І от з пʼятниці на суботу - 19 листопада, близько другої ночі ми з працівниками зробили засідку і зловили цього хулігана. Викликали патрульних, вони дуже швидко відреагували.

Крадієм виявився 29-річний чоловік, який проживає на "Східному". Він уже був раніше умовно судимий, теж за крадіжку. 

- Він примудрявся тричі на тиждень в одному і тому ж будинку вкрасти кабель, - каже Володимир. - Загалом за півроку багато кабелю пропало. Коли спіймали цього чоловіка, то він мав десь 130 метрів. Ми думаємо, що це одна і та ж людина, можливо ще хтось є, але спіймали його. До речі, минулого року його брата за таку ж крадіжку зловили представники "Біттернету". 

Відео дня

Суд у цій справі відбувся 21 листопада. Правопорушника взяли під варту. Представники "Волі" кажуть, що їм головне, щоб інтернет-кабель більше не крали.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Alex

    Молодці! Треба частіше у нас в місті робити такі засідки на всіляких крадіїв (крадіїв кабелю, велосипедів та іншого). Але не тільки здавати "гегоїв" у поліцію, а має бути публічне покарання кожного у вигляді відновлення того, що накрав чи найважчих громадських робіт з оголошенням часу їх проведення, щоб усі охочі могли прийти і подивитися, які вони "герої".

    Kostya Fedchenko reply Alex

    Що він там накрав, копійки , а шуму.... У всіх он підносом мільйони крадуть і нічого, бо то поважні люди їх не можна рухати у них монополія.
  • Шатун Андрій

    А мені шкода хлопця. Це ж до чого повинно  довести життя,щоб йти красти копійчані кабелі
  • Oleg Synovets

    Провайдери роблять роботу замість поліцейських ))
  • Вася Пупкін

    добре що його жильці не зловили, ато б небуло кого "під варту брати"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up