На "Східному" провайдер спіймав крадія інтернет-кабелю

На "Східному" провайдер спіймав крадія інтернет-кабелю

Представники інтернет-провайдера спіймали чоловіка, який крав інтернет-кабель на "Східному". Крадія взяли "на гарячому", коли той вночі 19 листопада з кабелем виходив з будинку на проспекті Бандери, 82. Наразі за рішенням суду чоловіка взяли під варту.

- Десь від літа на "Східному" з підвальних приміщень періодично крали інтернет-кабелі, які йшли до абонентів, - розповідає представник компанії "Воля" Володимир. - Восени це стало систематичним, десь з пʼятндацяти-двадцяти будинків кабелі зникали. І от з пʼятниці на суботу - 19 листопада, близько другої ночі ми з працівниками зробили засідку і зловили цього хулігана. Викликали патрульних, вони дуже швидко відреагували.

Крадієм виявився 29-річний чоловік, який проживає на "Східному". Він уже був раніше умовно судимий, теж за крадіжку. 

- Він примудрявся тричі на тиждень в одному і тому ж будинку вкрасти кабель, - каже Володимир. - Загалом за півроку багато кабелю пропало. Коли спіймали цього чоловіка, то він мав десь 130 метрів. Ми думаємо, що це одна і та ж людина, можливо ще хтось є, але спіймали його. До речі, минулого року його брата за таку ж крадіжку зловили представники "Біттернету". 

Відео дня

Суд у цій справі відбувся 21 листопада. Правопорушника взяли під варту. Представники "Волі" кажуть, що їм головне, щоб інтернет-кабель більше не крали.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Alex

    Молодці! Треба частіше у нас в місті робити такі засідки на всіляких крадіїв (крадіїв кабелю, велосипедів та іншого). Але не тільки здавати "гегоїв" у поліцію, а має бути публічне покарання кожного у вигляді відновлення того, що накрав чи найважчих громадських робіт з оголошенням часу їх проведення, щоб усі охочі могли прийти і подивитися, які вони "герої".

    Kostya Fedchenko reply Alex

    Що він там накрав, копійки , а шуму.... У всіх он підносом мільйони крадуть і нічого, бо то поважні люди їх не можна рухати у них монополія.
  • Шатун Андрій

    А мені шкода хлопця. Це ж до чого повинно  довести життя,щоб йти красти копійчані кабелі
  • Oleg Synovets

    Провайдери роблять роботу замість поліцейських ))
  • Вася Пупкін

    добре що його жильці не зловили, ато б небуло кого "під варту брати"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up