На "Східному" водії перетворили свій двір у сільський

На "Східному" водії перетворили свій двір у сільський

У соціальній мережі "Фейсбук" тернополянин опублікував світлини двору на вул. Слівенська, 7.

По фотографіях видно, що водії паркуються на газоні і тим самим перетворили його у болото. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Для тих "щасливчиків", які вважають всіх невдахами і люмпенами, що їздять на дешевих авто і живуть у "шпаківнях" -  запам*ятайте, ваше сьогоднішнє благополуччя то тимчасове явище. Життя то така шткуа. що з вами такі виверти може зробити, що ви самі завтра не те що на недорогих авто будете їздити, а по смітниках ритись. То є раз.

    І друге, найголовніше - влада в державі загалом і міська зокрема -  то ОБСЛУГОВУЮЧИЙ персонал, що ЗОБОВ*ЯЗАНИЙ обслуговувати і забезпечувати потреби суспільства. Так от, і місті є ГОСТРА проблема парковок. Пов*язано це, з одного боку, зі значним зростанням приватного автотранспорту у жителів міста, а з другого, з різким зменшенням паркувальних місць, які забудовуються всілякими новобудами.

    Існують МІСТОБУДІВНІ НОРМИ, які визначають кількість парковок, пропускну здатність транспортних артерій і т.д. Так от, наша "дорога влада", що ЗОБОВ*ЯЗАНА забезпечувати їх виконання, щоб наше життя в місті Тернополі відповідало тим нормам і було елементарно безпечним, ними, цими нормами, просто НАГЛО І ЦИНІЧНО нехтує. Наші чиновники роблять вигляд, що нічого такого не існує, і правлять в місті на свій розсуд і на свої кишені. От і все. тому маємо затори на дорогах, тому маємо паралізоване місто лише при одній ДТП на Об*їзній, тому має ось такі паркови.

    А тому всякі  Yuriy Levchyk і інша бидлота можуть тут на гімно зійти, але в цьому безпорядку винна, в першу чергу, міська влада. І по таких "стоянках" ми маємо її оцінювати, не по двох-трьох шарах бруківки в центрі, чи по вишиванках на них чи на тротуарах, а саме по таких дворових стоянках, проїздах, заторах на дорогах міста, забудованих парках і скверах чи тротуарах. І доки таке било, як  Yuriy Levchyk, цього не зрозуміє. нічого в цій державі на краще не зміниться.
  • bvm

    Такі ж парковщики є по Миру 5.
  • тойво

    Здобули!

    Piter Savka reply тойво

    Підлий зрадник !
  • ВВ РРД

    в цивілізаних країнах, за що ти платиш те й маєш бидлота ти тупа

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/na-shidnomu-vodiyi-peretvorili-sviy-dvir-u-silskiy-10592476.html

    в якійсь мірі ти правий за що платиш те й маєш, але подібні проблеми в районах  такої ж забудови вирішувались централізовано змінами ген-планів виділялась територія, облаштування самих місць для паркування проводилось за участі фінансуванні самих співвласників житла (приклад: Литва, Білорусь)

        А в нас для того щоб отримати дозвіл на облаштування прибудинкової території  ти роздаси стільки "подяк" чиновникам в десятки раз більше затрат потрібних для облаштування території.

     так зване "ОСББ" теж створити  в 90 %  такого житла те ж створити не можливо  поки там такі як ти не підуть в середню школу навчитись хоча би писати....    цивілізаних

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/na-shidnomu-vodiyi-peretvorili-sviy-dvir-u-silskiy-10592476.html

    тележкт

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/na-shidnomu-vodiyi-peretvorili-sviy-dvir-u-silskiy-10592476.html

    сласній землі

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/na-shidnomu-vodiyi-peretvorili-sviy-dvir-u-silskiy-10592476.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up