Партнер рубрики Події

На спортмайданчик у Тернополі витратили пів мільйона: що саме зробили за ці гроші

На спортмайданчик у Тернополі витратили пів мільйона: що саме зробили за ці гроші

Біля школи №16 реалізували проєкт «Громадського бюджету 2022». Там провели благоустрій території, відремонтували сходи, встановили вуличні тренажери та тенісний стіл. Ми дізналися, скільки витратили на ці роботи.

Майданчик доступний не лише для учнів школи, а для всіх тернополян. На території з вуличними тренажерами поклали нову бруківку. Є три тренажери та бруси.Також є стаціонарний тенісний стіл. Раніше на цій ділянці були лише сходи. Їх відремонтували.

Як свідчать дані звіту міської ради, на цей майданчик витратили 499 994 гривні з міського бюджету.

Відео дня

Загалом для реалізації «Громадського бюджету 2022» обрали 16 проєктів. З них – 10 малих, вартість яких до 500 000 грн, та 6 великих – вартість яких до 2 000 000 грн.

Наразі уже реалізували два великих та п’ять малих проєктів. Решту мають завершити у жовтні-листопаді. Загалом з міського бюджету витратили 10 884 211 гривень, станом на 1 жовтня. 

Переглянути перелік об’єктів, які вже реалізували або де ще тривають роботи, можна на сайті міської ради https://ternopilcity.gov.ua/byudget-ternopolya/gromadskiy-byudget/gromadskiy-byudget-ternopolya-2022/51694.html.  

А як вам новий спортивний майданчик? Пишіть у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Міша Федак

    СКІЛЬКИ ПІШЛО В КИШИНЮ ДЕ ЗВІТ
  • Nin Ja

    "Що саме зробили?": відмили гроші

keyboard_arrow_up