Партнер рубрики Події

На Тарнавського будуть торгові павільйони

На Тарнавського будуть торгові павільйони

Паркан, який відгороджує будівельний майданчик від пішохідної зони на Тарнавського (неподалік перехрестя з Київською — авт.) демонтували. Також знищили частину газону і асфальтованої пішохідної доріжки. Таку ситуацію журналістам описали місцеві мешканці.

Тернополяни, котрі звернулись до редакції припустили, що таким чином розростається будова, яка триває не один рік. Та, з’ясувалось, там постануть окремі об’єкти — торгові павільйони. Земельну ділянку, (див фото — авт.) міська рада попереднього скликання надала своєму ж відділу технічного відділу. Мова про 25 сотих землі.

- Ділянку передали в суборенду для встановлення низки торгових павільйонів, - пояснив керівник відділу технічного нагляду Олег Вітик. - Там дійсно є проблема — роботи заважають людям, болото, скарги мешканців. Ці проблеми розглядатиме адмінкомісія. Думаю за тиждень-два все там буде впорядковано, а зручність людям відновлена.

Чи задовольнить така ситуація місцевих — під питанням, бо ж депутати попереднього скликання, по суті відтяли від громадського простору чверть гектара землі для облаштування торгових об’єктів. При тому, що за декількасот метрів діючий ринок «Аляскатер», а на будмайданчику за виділеною смугою також, судячи з усього, будують об’єкти ринкової інфраструктури.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    КУРВА ,пішли вони В СРАКУ тиждень два будуть робити разом з своїм ровексом ,нах там новий базар  ,новий срач нові туалєти попри новобудови ,де ринок там срач завжди буде ,шоб вони не говорили .Якшо ровекс такий грамотний і хоче парковку то нах свої кіоски посуне на 5 метрів і зробить парковку ,а то виходить шо кожне мудило буде паркуватись на тротуарі .Так купа пробок шей попридорогу парковку ,Хаотична будова і парковки пороблять зранку великі пробки .Все робиться через сраку ,і плювали вони на людей .Приклад ,з природою не домовишся ,взяток не бере    http://www.segodnya.ua/regions/odessa/Masshtabnoe-bedstvie-pod-Odessoy-opolzen-razrushil-doma-i-ster-s-lica-zemli-dorogi.html



    http://texty.org.ua/pg/news/textynewseditor/read/71833/U_Chornomorsku_jelitna_khaotychna_zabudova_spovzaje_v

  • Василиса

    гадаю, на замість газону буде маленька парковка для ринку
  • Цебуля Аноній

    Які ще будки на газонах? Їхав сьогодні там,думва о як файно,знімають ерозійний грунт,мабуть будуть робити акуратні зелені зони. А вони падли готують місце під кіоски??? Суки,путіна на вас нема. Бляді
  • Олег Фостяк

    Ці ділянки резервувались для тимчасового перенесення павільйонів з магістральних вулиць та центральних площ міста щоб не порушувати права підприємців. Це робилось для виконання рішення міської ради про впорядкування розміщення МАФів ще від 2003 року. Поступово МАФи мали прибрати з вулиць і надати торгові місця в багатоповерхових торгових обєктах, ринках, і т.ін., де на торговеі місце потрібно в десятки разів мешне землі і автомобілі стоятимуть на стоянках а не на проїздах..  Але зараз це уже не має змісту адже в місті йде не впорядкування і навіть не розміщення МАФів а забудова магістральних вулиць та площ міста. Тепер ця ділянка уже порушуватиме гарантовану норму озеленення на одного мешканця міста, якщо вона розміщується на зеленій зоні. Потрібно нагадати "архітекторам" що процент озелелнення вулиць міста, в межах червоних ліній, має складати не менше 25%, крім цього там мала бути стоянка авто для цих павільйонів чи кіосків. Нажаль хаос з вулиць Живова та Шептицького перетікає уже на Бам. Все залежить від мешканців чи дозволять вони зруйнувати своє майбутнє. Чи погодяться вони ходити із своїми дітьми та онуками між павільйонами як на Живова. Адже коли в Тернопіль повернеться закон і порядок потрібно буде рішати і цю, створену зараз, проблему.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up