На Театральному майдані Тернополя демонтують об’єкти прокату дитячих картингів

На Театральному майдані Тернополя демонтують об’єкти прокату дитячих картингів

Об'єкти встановлені без дозвільних документів.

25 травня на черговому рішенні виконавчого комітету прийнято рішення про невідкладну організацію та проведення робіт з демонтажу об’єктів прокату дитячих картингів, які встановлені ФОП на Театральному майдані Тернополя без дозвільних документів.

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради.

Рішення прийнято, враховуючи звернення Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області та управління муніципальної інспекції.

Відео дня

Роботи з демонтажу об’єктів прокату дитячих картингів виконуватиме постійно діюча робоча група із залученням правоохоронців.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Tanya Bidos

    На мою думку таке повинно бути огороджено, ще такі велосипеди машинкии є біля озера і гідропарк,сама неодноразово бачила як дітей,людей збивали,ще бачила коли на такий ровер сідають п‘яні і починають обганяти один одного а кругом діти маленькі ну це явно не нормально,таке повинно бити у якихсь других містях або хоча б огорожено,я думаю що є місце головне захотіти цим зайнятись.Сама з дітьми люблю покататись
  • Andrii Hutsaliuk

    До речі, а віз і нині там (с)
  • Andrii Hutsaliuk

    Йшла собі по площі людина, нікого не чіпала
    Людину збиває той картинг
    Людина підходить до тих хлопців, каже мол, чого ж ви не пильнуєте за машинками своіми, чого не огородите місце для катання фішками
    Людині відповідають, що фішки ставити не можна, бо це пішохідна зона
    Людина викликає поліцію, яка оформляє даний інцидент
    Після цього, я так розумію, матеріали передали в тмр, яка і прийняла таке рішення
    Одним словом, не бійтесь відстоювати свої права )
  • Михайло Швець

    А то що на дорозі поставили альтанку то воно так має бути і дозволи єєєєє! І всьо є!!! Що нема з кого дерти гроші!!! Зеленський говорив ніяких перевірок небуде!!! На час воєнного стану! Що таке!!! Нехай діти катаються і получають задоволення!!!

keyboard_arrow_up