Партнер рубрики Події

На Театральному майдані почнуть монтувати ковзанку з власною системою заморожування

На Театральному майдані почнуть монтувати ковзанку з власною системою заморожування
Так виглядала ковзанка у Тернополі у 2016 році

Монтаж ковзанки на Театральному майдані розпочнуть вже наприкінці цього тижня. Про це повідомив директор КП “Туристично-інформаційний центр міста Тернополя” Тарас Ковальчук.

 

- Площа ковзанки - близько 600 кв. м. Запрацює вона вже з початку грудня, - каже пан Ковальчук. - Цікаво, що для її функціонування не потрібна мінусова температура повітря. Майданчик знизу охолоджуватиме холодильник, що дає можливість катку працювати круглорічно.

Нагадаємо, вперше ковзанку на Театральному майдані облаштували у 2016 році. Тоді багато тернополян обурювалися, що ковзанку заливали просто на бруківку. Також людям не подобалося, що каток перегородив весь майдан. До того ж після потепління в лютому ковзанка перетворилась на калюжу. Минулого року ковзанку не заливали, хоча зима виявилась холодною. Цьогоріч ініціатори ідеї вирішили бути незалежними від погодніх умов і подбали про каток з власною системою заморожування. Також замовили 600 пар ковзанів для оренди. Одночасно на льодовому майданчику зможуть перебувати 150-200 людей.

Розташування ковзанки цьогоріч буде іншим (див. карту - ред.)

Відео дня

А як ви ставитеся до ідеї з ковзанкою на Театральному майдані? Яке місце, на вашу думку, було б для неї найкращим? Пишіть про це у коментарях до статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Mila

    Кому що, а нашому лисому недомеру подавай ковзанку та зимове місечко(((((((
  • Саша

    А для пенсіонерів знову зроблять безкоштовно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up