Партнер рубрики Події

На Тернопіллі працює “Кобра”

Працівники спецпідрозділу “Кобра” працюватимуть у області в найближчих кілька днів. Вони приїхали до Тернополя 28 липня.



- Екіпаж “Кобри” стежитиме на дорогах області за дисципліною учасників дорожнього руху, шукатимуть крадені автомобілі, - каже старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк. - Особливу увагу звертатимуть на автомобілі представницького класу, чи не має серед них крадених, з перебитими номерами. Також зважатимуть на дисципліну за кермом працівників правоохоронних органів.
Спецпідрозділ “Кобра” останній раз працював на дорогах нашої області навесні цього року, додає пан Лецкалюк. Їх приїзд на Тернопілля цього разу зумовлений підвищенням аварійності.
- Тому робота підрозділу націлена саме на такі проблемні області, - каже інспектор.
Тільки за липень цього року на Тернопільщині сталося 35 аварій, в яких 11 людей загинули, 35 поранених, зауважує Микола Лецкалюк. За аналогічний період минулого року сталася 31 аварія, в них шестеро людей загинули, 39 травмувалися.
- Переважно аварії стаються через перевищення швидкості та порушення правил обгону, - каже Микола Лецкалюк. - А також на дорогах все частіше страждають необачні пішоходи. Люди просто ігнорують правила дорожнього руху, переходять дорогу у недозволених місцях. Просто самі кидаються під колеса. Людям насамперед треба пересвідчитися у безпеці, а тоді переходити дорогу — це золоте правило пішохода.
Загалом, літо — складна пора для водіїв, підсумовує інспектор. Через спеку вони часто стають неуважними за кермом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Є принципова відмінність між нашою ДАЙ і європейською поліцією: наші працюють на протоколи, а їхні - на зменшення аварійності. ДАЇшники, пане Лецкалюк, придовбуться до дурниці, і закриють очі на п"яного мажора чи чиновника за кермом, ба, та навіть не зупинять. А скільки порушень швидкості, правил обгону!!! А знаєте чому: 1. Водії, які дають на лапу або відмажуться, відчувають безкарність. 2. Знаки погано освітлюються, іноді їх взагалі не видно, а ті, що є ніби для того, щоб додати заробітку з несправжніх правопорушень. 3. Стан доруг критичний, на зважаючи на косметичні ремонти. 4. Не штрафують пішоходів, "водіїв" кобил, велосипедистів. Продажні корумповані ДАЇ - ось причина аварій і забраних життів
  • Anonymous

    wewf
  • Anonymous

    .....вирошений необлікований врожай зернових треба вивезти під прикриттям.....жуйте наздоровя те що осталося на вашій землі

    Anonymous reply Anonymous

    ......замулені озера свідомості дівчинки хайки потребували хоршого фізичного навантаження....от хоча б зібрати врожай зернових коренеплодів баштанних на нашій землі

    Anonymous reply Anonymous

    Всюду ты была, всё то ты знаеш! На злодію шапка горить!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up