Партнер рубрики Події

На Тернопільщині 14 липня оголошено Днем жалоби

На Тернопільщині 14 липня оголошено Днем жалоби

У зв’язку із загибеллю старшого солдата 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Володимира Яськіва у Тернопільській області оголосили День жалоби.

Відповідне розпорядження підписав голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

На знак скорботи за загиблим буде припущений Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ. Також рекомендовано аудіовізуальним засобам масової інформації, які діють на території області, внести зміни до програм теле - та радіопередач.

Відео дня

Нагадаємо, 9 липня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте, загинув наш побратим - старший солдат Яськів Володимир Богданович.

Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне...ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ivan Ternopolskiy

    Будьте прокляті москалі з вашою війною
  • Бодя Олегович

    Дуже шкода,
    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!

keyboard_arrow_up