На Тернопільщині буде своя "Долина нарцисів"

На Тернопільщині буде своя "Долина нарцисів"
  • Всього висадили близько 5 тисяч цибулин.
  • Їх зібрали керівники гуртків та їхні вихованці та небайдужі збаражчани.

Вчителі з дітьми зі Збаразького будинку дитячої та юнацької творчості днями висадили цибулини нарцисів, а ще саджанці верби та калини.

- Долині нарцисів у Збаражі бути! - йдеться у дописі на сторінці закладу в соцмережі facebook. - Ура! Наша мрія здійснилася! Сьогодні керівники гуртків та вихованці закладу висадили всі цибулини нарцисів, які зібрали самі та небайдужі збаражчани. Дякуємо всім за квіти та чекаємо з нетерпінням весни, щоб помилуватися їх цвітінням. (P.S. Всього висадили близько 5 тис. цибулин, а ще вербу і калину, як символи України).

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up