На Тернопільщині горів готельно-розважальний комплекс

На Тернопільщині горів готельно-розважальний комплекс

Пожежа на території готельно- розважального комплексу в селі Оришківці Копичинецької територіальної громади Чортківського району виникла 21 травня о 13.56

До місця події залучались бійці пожежної команди.

Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців о 14:39 пожеду вдалося локалізувати на площі 400 м.кв., а о 16:25 ліквідувати.

Відео дня

Вогнем знищено горище басейну на площі 100 м.кв, 2 пластикових вікна, 3 дерев’яних дверей, облицювання стін та стелі на площі 100 м.кв., покриття АЗС на площі 20 м.кв. Пошкоджено облицювання стін та стелі басейну, дерев’яну обрешітку та покриття на площі 355 м.кв., 3 металопластикових вікна, покриття АЗС на площі 45 м. кв.

До гасіння пожежі від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 20 чоловік особового складу служби порятунку. Внаслідок пожежі загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Miro Bak

    А то що кожен день привозять дітей ,мені здається це ніякий ущерб ніякого розважального комплексу не порівняти,про що ви говорите ? Війна в країні діти гинуть ,а ви облюдки  бурделі розважальні повідкривали,цікаво кому так весело і яка сука чи гнида туди розважатися іде? Зовсім совісті у людей немає,яка мова може іти про гуманність про рашистів.... своїх рашистів вистачає.Зовсім бидла межу людянності переступили.Та де ж ця правда ? Хіба  таким шляхом можна боронити свою країну і захищати її суверенітет,коли ж це блядство закінчиться вУкраїні , Запитання може де-кому просто  війна не війна а мати родна
  • Eugen Norets

    Та  й  хер  на  нього ! В  Україні  кожного дня  люди гинуть    під  бомбами, а  тут  розважальний  блять  згорів.
  • Людмила Богданець

    Хтось кинув недопалок...
  • Галина Дорош

    Нема чого там сидіти

keyboard_arrow_up