На Тернопільщині мало не згорів чоловік, намагаючись самотужки загасити авто

На Тернопільщині мало не згорів чоловік, намагаючись самотужки загасити авто

Шість разів за добу виїжджали підрозділи рятувальників на пожежі. Горіли трава, пожнивні залишки, господарські будівлі та стихійне сміттєзвалище

Автомобіль Volkswagen Caddy загорівся у м. Почаїв Кременецького району на вул. Шелівка.

О 17:43 рятувальникам вдалось його погасити, проте ще до приїзду пожежників 29-річний власник самотужки намагався загасити палаюче авто. Він отримав термічні опіки ніг, рук та обличчя І-ІІ ступеня. Чоловіка госпіталізували до Кременецької районної лікарні. Автомобіль у пожежі згорів повністю.

27 липня пожежно-рятувальні підрозділи області залучались до ліквідації 6 пожеж. Про це повідомляє речник управління ДСНС в області Сергій Данілін.

Відео дня
  • О 11:10 черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону ліквідована пожежа господарської будівлі в с. Щепанів Козівської ТГ Тернопільського району, – повідомив речник. – Під час гасіння врятовано 2 будівлі. Вогнем знищено перекриття та покриття будівлі на площі 75 м.кв., господарський електроінструмент та 20 тюків грубих кормів, пошкоджено облицювання стін будівлі.

Вже о 16:46 пожежники гасили поле – горіли пожнивні залишки на площі орієнтовно 1 га, на території приватного сільськогосподарського угіддя поблизу с. Хлопівка Хоростківської ТГ Чортківського району. Під час гасіння вдалось врятувати посіви сільськогосподарських культур на площі 3 га.

О 18:50 рятувальники загасили пожежу господарської будівлі в с.Травневе Збаразької ТГ Тернопільського району. Під час гасіння врятовано 2 будівлі.Вогнем знищено покриття та пошкоджено перекриття будівлі на площі 35 м.кв.

О 19:00 черговим караулом місцевої пожежної команди с. Кошляки ліквідована пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,015 га, поблизу с. Медин Скориківської ТГ Тернопільського району.

О 21:41 черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ліквідована пожежа сміття на площі орієнтовно 0,01 га, що виникла на стихійному сміттєзвалищі в с. Базаринці Збаразької ТГ Тернопільського району.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up