Партнер рубрики Події

На Тернопільщині медики МВС подарували захисникам символ нескореності

На Тернопільщині медики МВС подарували захисникам символ нескореності

Працівники обласного територіального медичного об’єднання МВС України в Тернопільській області подарували вишиванки українським бійцям, які проходять реабілітацію.

Вже другий рік поспіль медики відомчої лікарні вручають національні обереги нашим військовим, розповідають в Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.

На думку керівника медустанови Михайла Василишина, ці сорочки повинні стати надійним захистом для наших бійців, символом єдності та перемоги.

Відео дня

Вишиванка – це символ роду, це вбрання, яке одягали наші прадіди, коли боролися за волю українського народу, – зазначає пан Михайло.

Правоохоронці підкреслюють, що слово «вишивати» означає «вшановувати», тому працівники Нацполіції Тернопільщини одягнули вишиванки, як символ поваги до Героїв та Героїнь, які захищають наш спокій. 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що військові 105-ї бригади ТрО одягнули українські національні сорочки у День вишиванки. А тернопільські рятувальники одягли у вишиванку пам’ятник своєму покровителю – Святому Флоріану.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up