Партнер рубрики Події

На Тернопільщині оштрафували чоловіка на 17 тисяч гривень за порушення карантину

На Тернопільщині оштрафували чоловіка на 17 тисяч гривень за порушення карантину
  • Житель Підволочиського району знехтував встановленими карантинними обмеженнями та перебував у громадському місці без вдягнутих засобів індивідуального захисту.
  • За порушення правил карантину чоловіку доведеться сплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Факт вчиненого порушення правоохоронці зафіксували в понеділок, 6 квітня.

Під час патрулювання на залізничному вокзалі Підволочиська правоохоронці помітили чоловіка, який перебував без маски. Правоохоронці зробили зауваження йому та провели з ним профілактичну бесіду щодо посилення карантинних правил. Проте краянин поводився зухвало та продовжував нехтувати встановленими обмеженнями.

Щодо порушника поліцейські склали адмінпротокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей).

Відео дня

Матеріали адмінпорушення правоохоронці направили до суду, який відразу ж розглянув їх і присудив мешканцю Підволочиського району сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, в Україні з 6 квітня посилили карантинні заходи для стримання поширення коронавірусної хвороби. Постановою Уряду обмежується перебування громадян за межами дому, забороняється відвідування спортивних майданчиків та парків тощо. 

Читайте також: Українцям заборонили виходити з дому без документів: роз'яснення нових обмежень
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Марія Макарова

    Вони мали б дати безкоштовно людині маску ,а не штрафувати .
  • Vitaliy Cherepanskyy

    Якщо вас зупинили на вулиці співробітники поліції та з’ясовують де ваша маска, покажіть їм статтю 3 Закону України
    «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,
    відповідно до якого, ВИМАГАЙТЕ, щоб вам видали маску або вказали місце, де вам видадуть маску за бюджетні кошти. Ви не зобов’язані, за власні кошти, вживати протиепідемічні заходи.

    Звертаю вашу увагу, бо це важливо: дійсно, стаття 44-3 Кодексу України «про адміністративні правопорушення» передбачае накладання штрафу за порушення правил, щодо карантину людей!
    А далі УВАГА - зазначена норма не стосується здорових людей, а відповідно статті 20 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» стосується людей, які вже хворіють на інфекційні хвороби, чи є бактеріоносіями!!!
  • Володя Гончарик

    Тепер треба вимагати уряду європейську зарплату пенцію
  • Таня Вигнанець

    Вихід один-старатися не порушувати правил.  Але не завжди це виходить.бувають різні ситуації.поліція спочатку просто попереджає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up