Партнер рубрики Події

На Тернопільщині підприємець «відмивав» бюджетні гроші на ремонті військового містечка

На Тернопільщині підприємець «відмивав» бюджетні гроші на ремонті військового містечка

Чоловіку загрожує до 12 років ув'язнення.

На Тернопільщині правоохоронці повідомили про підозру підприємцю через привласнення понад 3,2 млн грн на ремонті військового містечка. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Тернопільській області.

У ході досудового розслідування було встановлено, що директор одного із приватних підприємств уклав договір із квартирно-експлуатаційним відділом міста Тернополя щодо капітального ремонту військового містечка у Львівській області.

Відео дня

«З метою привласнення бюджетних коштів підрядник реалізував протиправну схему. Скориставшись своїм службовим становищем, він вносив у офіційну документацію неправдиві відомості та значно завищував вартість закуплених матеріалів та виконаних будівельних робіт», — йдеться в повідомленні.

Таким чином чоловіку вдалося заволодіти понад 3,2 мільйонами гривень бюджетних коштів.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області оголосили приватному підприємцю підозри за двома статтями: ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваному — 12 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Читайте також:

Судитимуть посадовця Держпродспоживслужби, якого затримували на хабарі.

Лісничий з Тернопільщини погорів на хабарі у майже 40 тисяч гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Galina Klimchuk

    Козел!

keyboard_arrow_up