На Тернопільщині почали челендж на захист тварин

На Тернопільщині почали челендж на захист тварин
На фото учасники Молодіжного Конгресу зі своїми домашніми улюбленцями

Молодіжний конгрес Зборівської міської ради почав челендж на захист домашніх тварин. 

Молоді люди опублікували фото з домашніми улюбленцями на своїй сторінці у соцмережі і пропонують іншим викладати їх під хештегом #Відповідаю_за_того_кого_приручив_МК. Це може бути як фото зі своїм улюбленцем, такі і просто фото своєї тварини.

- Ми хочемо привернути увагу громадськості до проблеми. Задоволення хворобливих пристрастей у спричиненні страждань та вбивстві тварин - це злочин! - пишуть автори ініціативи. - Ми знаємо, що процес припинення жорстокого поводження з тваринами довгий і не простий, але варто почати з себе. Ваша домашня тварина - це член вашої сім‘ї, будьте відповідальними за тих, кого ви приручили!

Відео дня

Естафету сфотографуватися з домашніми улюбленцями організатори передали: Микола Бігус , Василь Мартюк , Lilya OchkusМихайло БігусRoma MoravelТетяна ГамайдаЯрослава Білан-Римар , Ярослав ДрюченкоСтепан БарнаОлег СнітовськийAndrij AftyliakНата Бєлова , Mykola Orlov , Misha Vovk , Мирослава КоріньOlya Turchak , Петро Панасюк , Оксана Тарас , Максим Черкашин

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up