На Тернопільщині поліцейський собака врятував чоловіка в лісі

На Тернопільщині поліцейський собака врятував чоловіка в лісі
  • Повідомлення про зникнення 24-річного хлопця надійшло 2 січня до Монастириського відділення поліції.
  • З проханням розшукати сина до правоохоронців звернулася мешканка районного центру.
  • Краянка зазначила, що її родич хворіє психічними розладами та неодноразово намагався покінчити життя самогубством.

Менше доби знадобилося працівникам поліції, аби розшукати зниклого парубка. За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, на його пошуки задіяли правоохоронців з п'яти відділів та віддділень поліції: працівників карного розшуку, кінологів та мешканців району.

 

Відео дня

Залучений особовий склад поліцейських обшукував район та прилеглі території. Молодика вдалося знайти за допомогою службового собаки. Чотирилапий помічник Альф допоміг виявити зниклого в лісовому масиві з перехолодженням та ножовим пораненням шиї, яке він спричинив собі сам. Його одразу доставили в медзаклад, де лікарі надали йому первинну допомогу. Наразі життю краянина нічого не загрожує.

 

Як зазначив інспектор-кінолог Андрій Заяць, - саме завдяки відмінним навичкам свого чотирилапого друга вдалося встановити місцезнаходження парубка. Адже Альф недноразово доводив своє вміння в пошуках людей по запахових слідах, по яких він й спеціалізується.

 

Керівництво Нацполіції краю вирішило відзначити поліцейського за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, виявлену мужність та професіоналізм.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дмитро Леонтій

    Вони розумні
  • Ната Лия

    Собака,це друг людини!!!!!Вони допомагають людям,а ви,люди,не забувайте допомагати чотирьолапим друзям,які знаходяться у скрутних життевих обставинах!!!
  • Роман Валіцький

    Молодець собака побратим людини виручає заажди!!!
  • Ірина Борак

    Андрій з раннього дитинства виховує вівчарок!І професію обрав таку бо дуже оюбить собак!Сусід ти молодець що виховав таку розумну собаку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up