Партнер рубрики Події

На Тернопільщині протестувальники на кілька годин перекрили дорогу державного значення

На Тернопільщині протестувальники на кілька годин перекрили дорогу державного значення

Жителі села Дворіччя Микулинецької громади обмежували рух транспорту шляхом безперервного пересування по нерегульованому пішохідному переходу.

Рух трасою державнoгo значення М-19 пoблизу Микулинців сьогодні, 25 серпня, обмежували жителі села Дворіччя. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Люди протестували проти місцевого фермера, звинувачуючи його у незаконному користуванні земельними паями.

За безпекою дорожнього руху та порядком стежили співробітники відділення поліції міста Теребовлі. На місце події виїжджав заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Михайло Білецький.

Відео дня

За час протесту, який тривав з 10.20 до 14.20, суттєвих порушень зафіксовано не було.

Читайте також Керівникам кричали "Ганьба": чому у Монастириськах протестують медики
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Михайло Токарик

    Я був очевидцем цієї події,мушу визнати наша поліція є бездіяльною,і не втому плані що мала розігнати протестувальників,а в тому що не організовувала рух транспортних засобів.А саме дорога складається з двох полос і розділена суцільною смугою,законослухняні громадяни стояли на свої полосі ,а порушники вискакували на зустрічну,пересікаючи суцільну полосу,а поліція в цей час ніяк не реагувала.Правда після мого емоційного зауваження всеж таки почала контролювати рух транспорту .
  • Читач71

keyboard_arrow_up