Партнер рубрики Події

На Тернопільщині троє підлітків потрапили в аварію

На Тернопільщині троє підлітків потрапили в аварію

Усіх трьох дітей швидка доправила в лікарню.

Двоє 17-річних жителів Залозецької громади потрапили в аварію. Один з них, керуючи мотоциклом марки LIFAN LF150-2E, не впорався з керуванням і врізався в бетонну плиту. ДТП трапилась на трасі Почаїв-Зборів. 

В результаті удару хлопці отримали тілесні ушкодження. Пасажира після надання меддопомоги відпустили додому, а от водія госпіталізували в травматологічне відділення.

Під колеса автомобіля Peugeot Expert потрапила також 14-річна жителька Кременецького району. Дівчинка їхала на велосипеді трасою в попутному з автівками напрямку. У той момент, коли велосипедистка повертала ліворуч, її зачепив бус, який рухався позаду. Дівчинку доправили до лікарні.

Відео дня

Обидві автопригоди внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває слідство.

Довідка:

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -

карається штрафом від 51 тисяч до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 24 липня в Кременецькому районі мотоцикліст збив місцеву жительку. Після цього водій залишив місце ДТП.

 Читайте також:

На Кременеччині мотоцикліст збив жінку та втік. Що йому загрожує?

П'яний водій збив двох юнаків: один з них загинув на місці. Який вирок суду?

Аварія на виїзді з Тернополя. Серед постраждалих — дитина

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up