І знову графіки не працюють! На Тернопільщині 10 грудня будуть аварійні відключення електроенергії

І знову графіки не працюють! На Тернопільщині 10 грудня будуть аварійні відключення електроенергії

У ВАТ «Тернопільобленерго» повідомили, що графіки погодинного вимкнення електроенергії не діють. 10 грудня відбуваються аварійні відключення електроенергії.

Як йдеться у офіційному повідомленні обленерго, виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії та у зв'язку із збільшення споживання в Тернопільській області, ВАТ «Тернопільобленерго» сьогодні, вводить в дію аварійні вимкнення.

Графіки погодинних вимкнень сьогодні, 10 грудня, не діють. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період, на який вимикають електропостачання.

Енергетики просять з розумінням віднестись до даної ситуації.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (144)
  • Наталя Гупало

    Цікаво люди пишуть але є змі є влада є громадські організації є правозахисні є сбу. Ну то що вони заглохли. Але тут хоть трісни кричи. Немаєш звязків грошей влади пропадай
    .
  • Наталя Гупало

    Майте совість не відключайте надовго світло  адже є діти хаорі старі немічні люди що не можуть без світла.
  • Читач01

    Кому з тих хто рахує себе вище пана Бога а я добре знаю цю мафію в енергетиці бо працював там ще з часів Кучми в 90-ті ви є бидло і чернь. Вони в душі всі вірять в щось те що є ворогом Бога. Хоча приходить час і всі там будемо рівні і відповімо на Страшному суді за свої вчинки та дії на цій грішній землі.
  • Оксана Стецюк

    А Зборів взагалі весь світиться, виключення в Зборові діє тільки для двох будинкіа і пару вулиць за мостом, весь Зборів і бізнес світиться, де справедливість, де рівність, одні з сівтлом, з водою і з теплом а ті два будинки бе світла, без води, і без тепла . Два будинки без світла а поруч будинки, вулиці, магазини з світлом. Де справедливість. Чому так має бути

keyboard_arrow_up