На Тернопільщині згорів цілий поверх школи

На Тернопільщині згорів цілий поверх школи

Вогнем було охоплено весь другий поверх школи, орієнтовною площею 500 кв.м.

Сьогодні вночі у с. Манаїв Зборівського району виникла пожежа школи. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє Начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області у Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктор Маслей.

На час повідомлення та прибуття підрозділів ДСНС вогнем було охоплено весь другий поверх, орієнтовною площею 500 кв.м. Пожежу ліквідовано. Врятовано будівлю та майно.

Правоохоронці встановлюють причину пожежі в сільській школі, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

22 серпня близько другої години ночі у чергову частину Зборівського  відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Манаїв виникла пожежа у приміщенні школи. На місці події цілу ніч працювали рятувальники, правоохоронці та інші екстрені служби, йдеться у повідомленні поліції.

Потерпілих на щастя немає. Вогнем знищено покрівлю даху, приміщення спортзалу, комп’ютерного класу. 

Причину пожежі та суму збитків встановлять правоохоронці у ході розслідування.  Правоохоронці розглядають декілька версій причини пожежі, серед яких – підпал та порушення правил пожежної безпеки.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 ККУ - умисне знищення або пошкодження майна.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Таня Кмич

    була би пожежна установка до приїзду пожежі мож тушити самотужки . а нас продвинуті в Україні обійдемося .
  • Liliya Rybak

    Жаль.Позаду ремонти.Попереду очікувана зустріч,веселі розповіді про канікули...А зараз?Незручності для всіх.
  • Mihal Voytovuch

    Пали не пали всірівно батьки перевидуть в іншу школу якщо тої не буде)))))
  • Наталія Угринюк

    Це не смішно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up