Партнер рубрики Події

На Тернопільському ставі виявили 22 порушники. Інспектори склали на них протоколи

На Тернопільському ставі виявили 22 порушники. Інспектори склали на них протоколи

Муніципальна інспекція перевіряє дотримання вимог природоохоронного законодавства на водних об’єктах Тернополя.

Зокрема, впродовж минулого тижня під час чергових рейдів інспекторами управління було виявлено 17 порушень природоохоронного законодавства – вилов риби на території зимувальних ям. На порушників оформлено адміністративні протоколи за ст.  85 ч. 3 КУпАП.



Також, за недотримання правил безпеки під час зимової риболовлі, а саме за відсутність рятувальних жилетів, на 5 порушників оформлено адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою відповідальність у вигляді накладання штрафу від 340 до 1360 грн.



Нагадують,  що відповідно до вимог Правил благоустрою м. Тернополя, під час перебування на льоду кожний рибалка повинен мати з собою рятувальний жилет та лінь довжиною 15-20 м з петлею на одному кінці і вантажем вагою 400-500 г на іншому кінці, повідомляє прес-служба міської ради.

Відео дня

До слова, нещодавно управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради отримало подяку від Тернопільської Обласної Федерації Риболовного Спорту за вагомий внесок з охорони відтворення біологічних ресурсів у Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up