Партнер рубрики Події

На Тернопільському ставі врятували чоловіка

На Тернопільському ставі врятували чоловіка

Провалився під лід та знесилився через переохолодження. Працівники ДСНС врятували чоловіка, під яким проломилась крига на Тернопільському ставі.

«18 лютого о 15:55 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському міському ставі, неподалік ресторану «Хутір», під лід провалилася людина. До місця надзвичайної події негайно вирушив черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону у складі 2-х відділень та співробітники оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Тернопільській області», – йдеться у повідомленні держслужби з надзвичайних ситуацій Тернопільщини.

Провалившись під лід, людина борсалась у крижаній воді на відстані 50 метрів від берега. Надзвичайники оперативно дістались до місця події на надувному катамарані. Чоловіка дістали в ослабленому стані через переохолодження. На березі постраждалого одразу передали в руки лікарів екстреної медичної допомоги.

Раніше ми писали про те, як у Скалаті під лід провалились два юнаки, одного з них врятувати не вдалося.

Відео дня

Зверніть увагу на правила перебування на зимовій водоймі і не гарячкуйте. За вікном – плюсова температура, тому зараз виходити на крихкий лід дуже небезпечно для життя.

Читайте також:

Рятувальники знайшли хлопця, який провалився під лід у Скалаті

Трагедія у Скалаті. Двоє хлопців провалились під лід, врятувати вдалося тільки одного

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Галина Стрияк

    Чого туди лізти?
  • Оксана Фармега

    Як немає в голові то в аптеці некупиш
  • Анна Бабієць

    Невже риба дорожча за життя?
  • Natali Kulyk-Trubych

    Вчора пінгвінів було повно на ставі і це +9 було на сонці, став весь був мокрим над кригою, тут малиб якісь штрафи вводити і тоді буде меньше кого рятувати.

keyboard_arrow_up