Партнер рубрики Події

На відпочинку у Славську 220 дітей їздитимуть конях та гратимуть страйкбол

На відпочинку у Славську 220 дітей їздитимуть конях та гратимуть страйкбол
  • Дітей учасників АТО, волонтерів та дітей-сиріт на восьмиденний відпочинок у Славське Львіської області відправили 5 травня.
  • На дітей чекає безліч розваг, день весни та патріотичне виховання. 

- Це спільний проект волонтерів та міської влади "Об'єднуємо Україну", - каже керівник волонтерської групи “Схід та Захід єдині назавжди” Василь Конько. - Ми організовуємо восьмиденний відпочинок у місті Славське Львівської області для дітей учасників АТО, загиблих в АТО, волонтерів, які беруть активну участь в допомозі нашим бійцям. 

Розважальна програма

На відпочинок поїхали 120 дітей з Тернополя та області та ще 100 з інших міст: Маріуполя, Слов'янська, Лисичанська, Старобільська, Києва, Сум, Полтави, Яготина, Рівного, Дубна та Львова. У Славську у дітей буде чотирьохразове харчування. З розваг у дітей буде катання на конях, квадроциклах, підйомниках, пейнтбол, страйкбол, ексурсії, поїздка на водоспади. Також, 6 травня вони потраплять на день весни. 

Відео дня

- Паралельно з відпочинком, ми займатимемось з дітьми патріотичним вихованням, - каже Василь Конько. -  Дітки зі сходу вчитимуть українську мову, культуру. Вони потім вдома розкажуть, що тут їх ніхто не ображає. Ми не можемо роздіяли дітей на тих хто, зі сходу, і хто з заходу. 

Знаходять нових друзів

14-річну Софію Пукліч на відпочинок проводить мама та молодша сестричка. У Софії батько - учасник АТО. Дівчинка на відпочинок завдяки волонтерам їде уже вдруге. Перший був на морі.

- Мені дуже подобається, бо є дуже багато однолітків і ми весело проводимо час, - каже Софія. - Ще під час такого відпочинку виробляється режим, ми постійно чимось зайняті, у нас дієтичне харчування. Вдячна, що волонтери організовують такі проекти.

Студенти тернопільського центру професійно-технічної освіти їдуть у Славське не лише на відпочинок, а на так звану практику. 

- Я їду з вісьмома студентами, - каже керівник групи Наталія Бойко. - Ми їдемо вперше на такий відпочинок. Хочемо подивитись що там і як, віпочити. Але крім того, ми ще будемо працювати. Мої студенти - майбутні кухарі, пекарі, офіціанти. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up