На вул. Морозенка відкрили оновлене Педіатричне відділення №6

На вул. Морозенка відкрили оновлене Педіатричне відділення №6

3 лютого у Тернополі відбулося відкриття оновленого Педіатричного відділення №6 КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня», що розташоване на вул. Морозенка, 7. 

Даний філіал має вісім дільниць та обслуговує понад 6,5 тис. дітей, які проживають у мікрорайоні «Сонячний», повідомляє пресслужба міської ради.

«Раніше у цьому педіатричному відділенні було три приміщення, два з них – це була поліклініка, а посередині поштове відділення, що створювало незручності для відвідувачів, особливо у зимовий період. Окрім цього, приміщення були занадто малі, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Шляхом перепланування двох приміщень та перенесення поштового відділення, вдалося зробити одне велике суцільне відділення. Після ремонтів поліклініка забезпечена належним теплопостачанням, подачею гарячої води, а також тут оновлено медичне обладнання. Завдяки тому, що на прийом до лікаря можна прийти попередньо записавшись, тут не створюється зайвого скупчення людей».

У міській раді зазначають, що ремонт педіатричного відділення №6 розпочався у Тернополі в 2021 році.  Після завершення робіт у медиків з’явилася можливість приймати хворих у сучасному боксованому відділенні, тут також облаштовано пандус та додатковий вихід.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up