Партнер рубрики Події

На вулиці Сахарова жінка випала з 10 поверху. Подробиці нещасного випадку (ОНОВЛЕНО)

На вулиці Сахарова жінка випала з 10 поверху. Подробиці нещасного випадку (ОНОВЛЕНО)
Фото: Тернопіль Труха
  • Інформація про це ввечері, 13 лютого, з’явилась у місцевих телеграм-каналах. Також це журналістці «20 хвилин» підтвердили у швидкій.
  • На місці події працювали медики. Ми дізнались подробиці.

Нещасний випадок трапився 13 лютого, приблизно о 21 годині.

На вулиці Сахарова жінка випала з 10 поверху, повідомили окремі тернопільські телеграм-канали.

Журналістка «20 хвилин» звернулась на гарячу лінію 103 і там підтвердили цю інформацію.

Відео дня

– До нас дійсно надійшов виклик на лінію 103 о 20:44. Упродовж однієї хвилини, о 20:45, ми відправили на місце події сьому бригаду з нашої підстанції №1. Медики там наразі працюють. Ми не маємо права до них дзвонити і відволікати від роботи. Поки вони самі до нас не телефонували. Чекаємо на повернення бригади і тоді будемо знати детальну інформацію про стан потерпілої, – прокоментувала старша чергова лікарка Ольга Гах.

Станом на 22:05, за словами Ольги Гах, бригада медиків ще не повернулася з місця виклику.  

О 22:40 на лінії 102 повідомили подробиці нещасного випадку на вулиці Сахарова.

За словами старшої чергової лікарки Ольги Гах, бригада констатувала біологічну смерть жінки, яка настала до приїзду швидкої. Потерпіла отримала травми, несумісні з життям.

– Як розповіли медики, жінка впала між автомобілем і сходами. Медики переклали її на ноші. Наразі вони очікують на криміналістичну групу. Поки нам нічого не відомо про вік потерпілої, – додала Ольга Гах.

На сайті Головного управління Нацполіції у Тернопільській області 14 лютого з'явились подробиці інциденту. Про падіння жінки з багатоповерхівки на лінію 102 повідомили очевидці.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група та екстрена медична допомога. У ході перевірки поліцейські з'ясували, що загибла – тернополянка 1988 року народження. Жінка випала з 10 поверху і впала на припаркований автомобіль. 

– За словами чоловіка, вони з родиною повернулися додому. Дружина залишилася на сходовій клітці, аби покурити. Проте вона довго не поверталася і він вийшов подивитися, чи все гаразд. Жінки не застав, але він побачив відчинене вікно. Коли підійшов та визирнув, то побачив внизу натовп і тіло своєї дружини. Сусіди позитивно відгукуються про родину, яка виховувала двох малолітніх дітей, – йдеться у повідомленні поліції.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок». Наразі триває розслідування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up