Партнер рубрики Події

На Золотогірській, біля під’їзду – тіло чоловіка. Кажуть, він з Пронятина

На Золотогірській, біля під’їзду – тіло чоловіка. Кажуть, він з Пронятина
  • Чоловіка звали, як нам вдалось з’ясувати, Олегом Г.(прізвище не вказуємо з етичних міркувань - прим. авт.). Йому 48 років. Чи замерз, чи йому допомогли піти з життя – висновок зроблять експерти.
  • Ще вчора мешканці будинку бачили чоловіка у крамниці, що у будинку. До кого приходив, що робив тут, адже не місцевий – ніхто не знає.

Тіло невідомого чоловіка виявили під ранок на вул. Золотогірській, 8.

Уже приблизно о 8.30 його забрали, під під’їздом залишилось взуття та рядно, яким накривали тіло.

Відео дня
  • Уночі йшли сусіди, ще нікого не було, - розповіла мешканка будинку, що на Золотогірській, 8, пані Наталя. – Напевне, усе сталось під ранок. Не можу вам сказати, чи його вбили, чи замерз, чи, може, із серцем зле стало.

Ще вчора незнайомця бачили у крамниці, що в цьому ж будинку. Був напідпитку. До кого приходив у будинок, з ким спілкувався, чи, може, тут у нього були знайомі, поки ніхто з місцевих не знає.

  • Поліція поки не ходила по квартирах, принаймні, до нас не дійшла ще, - каже пані Наталя. – Його тіло знайшли під другим під’їздом, він лежав головою до будинку, ногами до дороги. Між під’їздом і підвалом.

На вигляд чоловікові років 50 – 60, кажуть мешканці. Виглядав досить пристойно. Люди кажуть, проживав у Пронятині.

  • При попередньому огляді тіла, слідів насильницької смерті не виявили - повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. – Його особу вже встановили. Це місцевий мешканець, 1971 року народження. Зі слів родичів, зловживав алкоголем.

Наразі тіло направили на розтин. Експертиза має вказати причину смерті чоловіка.

Чоловіка звали, як нам вдалось з’ясувати, Олегом. Йому 48 років. Сусіди розповіли, що вже давно розлучений, має дорослого сина. Проживав сам у батьківській хаті. Батьки теж давно пішли зі світу, померли ще в молодому віці.

Старший брат Віктор їздить на заробітки до Польщі.

Олег, кажуть сусіди, був дуже хорошим чоботарем. Але останнім часом зловживав спиртним.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Кравчук

    Ну не знаю...зловживав спиртним і Царство Небесне?
    В Святому Письмі не так написано.
  • Оксана Геділя

    Нехай з Богом спочиває.Царство Небесне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up