Нагородили волонтерів проекту "переклад онлайн курсів" - Magneticone.org

Нагородили волонтерів проекту "переклад онлайн курсів" - Magneticone.org

Команда Благодійного Фонду “MagneticOne.Org” нагородила волонтерів-перекладачів, які долучилися до проекту “Переклад онлайн курсів”.

Це довготривалий проект, що має на меті українізацію безкоштовних відео-лекцій провідних світових курсів. Понад 120 людей вже стали волонтерами-перекладачами проекту, а їхній внесок можна сміливо назвати  вагомим!

Перевагами даних курсів є те, що вони повністю безкоштовні. А також, незалежно від конкретного графіку занять або викладачів, наявність практичних завдань, є можливість повернутися до пройденого матеріалу, щоб закріпити результат або згадати щось. Варто зазначити, що такі курси будуть цікаві дуже широкій аудиторії слухачів: від школяра до людини похилого віку. Адже недаремно є таке прислів’я: вік живи – вік учись.

Відео дня

Над перекладом англомовних субтитрів та створенням нового контенту українською мовою працювала команда волонтерів 1-3 курсів факультету іноземних мов, спільно з кафедрою теорії і практики перекладу іноземних мов Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка та  волонтери-перекладачі з всієї України.

Вже за короткий термін волонтери переклали 91 відео курсів із платформ The Great Courses Plus (Розділи “Astronomy | The Great Courses”, “Gardening and Plant Science | The Great Courses”) та Yale Courses (Розділ “A Law Student’s Toolkit”).

Команда Благодійного Фонду MagneticOne.Org висловлює подяку усім, хто долучився до співпраці! А вже незабаром стартуватиме нова “хвиля” проекту.

Якщо маєте бажання долучитись до нашої общини та зробити інноваційну освіту в Україні ще трошки ближчою до народу, то звертайтесь, будь ласка, до координатора проекту за подальшими інструкціями. В темі листа зазначте: Волонтер-перекладач. В самому листі вкажіть ваше ім’я та прізвище, свій вік, рід діяльності та теми, які цікаві вам для перекладу і контактні дані. Анкету волонтера знайдеш тут.

Витрачаючи хоча би півгодинки кожного дня на переклад, Ви не тільки відточуєте свої професійні перекладацькі навички, а й наближуєте нас до мети!

Завзяті та небайдужі, чекаємо на вас!

Переглянути навчальні відео можна тут.

Детальніше про проект тут.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up