Партнер рубрики Події

Журналіст з Тернополя досліджує вивчення англійської мови українцями і донатить на ЗСУ. Потрібна допомога

Журналіст з Тернополя досліджує вивчення англійської мови українцями і донатить на ЗСУ. Потрібна допомога

Анднрій Янович уже багато років живе в Малайзії, колись працював в редакції «20 хвилин» у Тернополі. Зараз він завершує свою магістерку в австралійському університеті  — робить дослідження про нюанси вивчення англійської мови українцями.

— Прошу силу фейсбук-друзів допомогти з участю, вподобайкою і репостом, — написав Андрій на своїй сторінці у соцмережі, а також звернувся в редакцію «20 хвилин», у якій колись працював. — Запитальник займе хвилин 10. Лінк на онлайн опитування, куди включена вся інформація про проект, є в коментарі до посту.

Важливий стимул допомогти – донат на ЗСУ. За кожну анкету (їх потрібно як мінімум 100, бажано 50/50 чоловіки/жінки), Андрій передаватиме 50грн фонду Створені Перемагати.

— Навіть якщо ви не попадаєте в критерії віку, будь ласка репостніть. Участь і репости серед чоловічої аудиторії дуууже вітається, — зазначає Андрій.

Відео дня

На зображенні може бути: текст «заповнть анкету допоможить зсу від 20 до 40 pokiB? вчили англйську (хоч трохи)? витратьте 10 хвилин на запитальник подяку за кожну заповнену анкету автори проекту пожертвують50г PH на допомогу зсу через бф "створені перемагати". (JIMIT -100 анкет) знайдть посилання на онлайн анкету першому коментарі до цього допису. в»

Довідка 
Посилання на запитальник https://foreignlanguageanxiety.formr.org/

 

Читайте також:

Поставте запитання тернополянину у Малайзії (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Тернополяни голосували за президента навіть у Малайзії

Тернополяни мандрували Іспанією на велосипедах

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up