Партнер рубрики Події

«Наш Ромка. Як???» У сльозах і з молитвою Тернопіль зустрів свого героя 24-річного Романа Стецюка

«Наш Ромка. Як???» У сльозах і з молитвою Тернопіль зустрів свого героя 24-річного Романа Стецюка
  • Роман – тернополянин. Випускник 3 школи. Зустріли тіло героя на Збаразькому кільці.
  • Панахида 7 березня о 18 у каплиці Церкви Святого духа, що в Тернополі на вул. Тарнавського. Поховають Романа Стецюка 8 березня об 11-тій на Алеї героїв, що на Микулинецькому цвинтарі.

Лампадки по обидва боки – дорогою до каплиці, море живих квітів та сльози в очах,навіть у дорослих чоловіків. Тернопіль зустрів свого героя, 24-річного розвідника, випускника школи №3 Романа Стецюка.

Ромчик був розвідником, ще раніше підписав контракт, і з перших днів війни боронив нашу землю на Луганщині, на самому «нулі». 3 березня, поблизу Лисичанська, поруч з групою вибухнуло. Роман отримав поранення ніг та голови. Дорогою до лікарні його не стало…

Відео дня

Батьки, однокласники, разом із класною керівничкою та першою вчителькою, друзі, — у чималій каплиці Церкви Святого духа, де зараз перебуває тіло героя, немає вільного місця. Весь час чути молитву та схлипування. Люди, що прийшли попрощатись з Романом, не можуть стримати сліз. А на батьків боляче дивитись.

Роман ще не встиг одружитись, проте мав дівчину, з якою у нього були серйозні стосунки, розповіли друзі. А ще, не соромлячись сліз, що текли з очей, поділились: наш Ромка був кльовий, надійний, як скала і справжній друг.

Панахида 7 березня о 18.00 у каплиці Церкви Святого духа, що в Тернополі на вул. Тарнавського. Поховають Романа Стецюка 8 березня об 11-тій на Алеї героїв, що на Микулинецькому цвинтарі.

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, родині, друзям, однокласникам, шкільній родині та всім, хто втратив дорогу людину. Нехай прийме Господь світлу душу Романа до Царства небесного. Спи спокійно, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2927)
  • Юлия Разбицкая

    Спочивай з Богом.Дякуємо за все.
  • Рава-Руська ЗОШ 1 І-ІІІ ступенів

    Царюй у Бога, наш Герою
  • Inna Berezovskaya

    Вічна пам'ять Герою!!!
  • Фаина Дратовски

    Светлая память

keyboard_arrow_up