Партнер рубрики Події

Навпроти Катедри клумба заросла будяками. Хто прибиратиме?

Навпроти Катедри клумба заросла будяками. Хто прибиратиме?

До редакції «20 хвилин» звернулися читачі. Вони скаржаться на занедбаний стан клумби біля пам’ятника Данилу Галицькому. Мовляв, все позаростало травою, двометровими будяками. 

Журналісти «20 хвилин» перевірили стан клумби, про яку йдеться вище. На місці наш журналіст справді побачив зарослі між квітами, неохайно сформовані кущі троянд, що своїми довгими і колючими лозами розкинулися на менші квіти. Ті вже зів’яли, проте до сих пір так і ніхто цього не впорядкував. Серед бур’янів на клумбі також фіолетовий цвітом розпустилися будяки, а де-не-де попроростали молоді пагони ясена. Кущі самшиту теж наполовину зсохли, а попри них збуяли бур’яни.

Відео дня

Ми запитали у начальника управління ЖКГ Тернопільської міської ради Олега Соколовського, чому клумба в занедбаному стані та коли її впорядкують.

— Її недавно впорядковували, але бачимо, що вона дуже швидко заросла. Сьогодні я вже звернувся з цією проблемою до споживчого кооперативу «ЗЕЛЕНБУД», адже вони займаються доглядом за клумбами у місті. За декілька днів (до понеділка) клумба буде почищена від зарослів, —  наголосив він.

Наші журналісти надалі стежитимуть за тим, щоб клумбу впорядкували у найближчий час.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Анжела Хартоняк

    Вона завжди така!!! Кожного року!!! Файна!!
  • Petro Skarzhynskyi

    Не на часі. Тре думати про третій поверх😁
  • Andrii Yaremchuk

    Буде тепер головко та його друг надал
    Обидвох тре повішати коропціонерів
  • Наталія Буяр

    А був допис на цій клумбі про цвітіння рожевих троянд нещодавно

keyboard_arrow_up