Партнер рубрики Події

Найбільше любив свою сім’ю: на Донеччині героїчно загинув Олег Ярмолюк

Найбільше любив свою сім’ю: на Донеччині героїчно загинув Олег Ярмолюк
  • Вірний присязі мужньо та до останнього подиху захищав усіх нас. Він назавжди залишиться в пам'яті рідних та близьких, як найкращий син, люблячий батько, надійний друг та побратим. Вічна пам'ять та слава Герою!..
  • Про зустріч тіла загиблого Героя та чин поховання буде повідомлено додатково.

Шумську громаду сколихнула сумна звістка, повідомив голова громади Вадим Боярський.

Завжди щирий, усміхнений

У жорстоких боях за Україну, за наш мир та свободу 10 липня 2023 року на Донеччині героїчно загинув Ярмолюк Олег Володимирович, 1982 р.н., житель села Залісці.

— Загинув ще один Герой, патріот та воїн, який мужньо та сміливо боронив рідну землю, — написав Вадим Боярський. — Завжди щирий, усміхнений Олег найбільше любив свою сім'ю, завжди допомагав друзям та односельчанам. Вірний присязі мужньо та до останнього подиху захищав усіх нас.

Відео дня

Олег назавжди залишиться в пам'яті рідних та близьких, як найкращий син, люблячий батько, надійний друг та побратим. Вічна пам'ять та слава Герою!..

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та бойовим побратимам Олега, написав голова громади.

Олег Ярмолюк народився в селі Обич. У нього рано помер батько, тому мати сама виховувала трьох синів. Він – наймолодший у родині. Закінчив дев’ять класів школи в Обичі, а потім пішов навчатися у Шумське професійно-технічне училище №32, розповіла «20 хвилин» односельчанка Оксана.

Мав золоті руки і старався для сім'ї

Здобув освіту механізатора. Але займався по житті будівельними справами – «мулярка», «штукатурка». Мав золоті руки, і за що б не брався – все у його руках горіло. Їздив на заробітки до Польщі. Служив в армії на Кримському півострові. Далі повернувся додому і знайшов своє кохання. Після того, як одружились з коханою Іриною, подружжя оселилось у сусідньому селі Залісці. Був дуже працьовитий, старався для сім’ї. Дбав про родину, турбувався про дітей. Двоє дітей – син Роман перейшов в 11 клас, а дочка Карина перейшла в 2 клас. Залишилась дружина Ірина, матір і два старших брати.

— Завжди допомагав односельчанам, хто б до нього не звернувся і з яким проханням, — каже односельчанка Оксана.

Йому був 41 рік. Оксана пригадує, що 1 липня він ще привітав її з днем народження. Воював на Донеччині, під Бахмутом. Служив на передовій неповних 3 місяці, згадують односельці. Був дуже гарним спортсменом–футболістом, грав за кілька команд громади. 

Про зустріч тіла загиблого Героя та чин поховання повідомимо додатково.

 

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Читайте також: 

Спи спокійно, Герою: у бою на Донеччині загинув тернополянин Остап Джус

Мужньо захищаючи Україну, загинув тернополянин Михайло Гладкий

На фронті загинув Герой з Вишнівецької громади — кулеметник Володимир Дробоцький

На щиті повертається до рідного Нараїва захисник Віталій Гнетило

На фронті загинув бойовий медик із Залозецької громади Василь Кучмай

Мужньо стримував наступ ворога: на щиті повертається до рідного села Герой Олег Прокопович

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Іноземцева

    Вічна пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним!

keyboard_arrow_up